Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


07.03.2018

На протязі січня – лютого 2018року за публічною інформацією до Лубенської ОДПІ звертались 8 разів


Запит на інформацію можна надіслати поштою за адресою : індекс 37500, м. Лубни вул. Я. Мудрого, 21 з поміткою “Публічна інформація”


На протязі січня – лютого 2018року за публічною інформацією до Лубенської ОДПІ звертались 8 разівЗапити стосувались надання інформації щодо ставок земельного податку та податку на нерухоме майно, які застосовуються на території, що обслуговується Лубенською ОДПІ. Крім того, один запитувач звертався з проханням надати інформацію щодо кількості служб таксі, кількості зареєстрованих фізичних осіб – підприємців та сплати податків фізичними особами – підприємцями по 4-ом районам Лубенської ОДПІ.

За результатами розгляду запити підпадають під дію статті 1 Закону України "Про доступ до публічної інформації", але відповідно до п. 3 статті 22 Закону 7 запитів перенаправлено належному розпоряднику, у володінні якого є наявна запитувана інформація, а саме, до відповідних органів місцевого самоврядування та на 1 запит надано відповідь запитувачу.

Нагадуємо, що право здійснювати запити на отримання публічної інформації надається Законом України „Про доступ до публічної інформації”, метою якого є забезпечення прозорості та відкритості суб'єктів владних повноважень і створення механізмів реалізації права кожного на доступ до публічної інформації. Запит на інформацію можна надіслати поштою за адресою: індекс 37500, м. Лубни вул. Я. Мудрого, 21 з поміткою “Публічна інформація”, електронною поштою на скриньку [email protected], або факсом (05361) 7-12-75.

Відділ обслуговування платників
Лубенської ОДПІ
ГУ ДФС у Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 852
Категорія: Гребінківське відділення Лубенської ОДПІ
Теги: запит, Лубни, Лубенської ОДПІ




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ