Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


29.12.2022

Народний депутат України Олексій Устенко відвідав Гребінківську громаду і подарував генератор для Пункту Незламності


Народний депутат зустрівся і жителями та керівництвом громади у Гребінківському територіальному центрі, де і облаштовано Пункт Незламності


Народний депутат України Олексій Устенко відвідав Гребінківську ОТГ

Народний депутат України, керівник Полтавської обласної організації політичної партії «Слуга народу», Олексій Устенко відвідав Гребінківську громаду. Депутат вручив генератор для Пункту Незламності, який облаштований у Гребінківському терцентрі. Також депутат повідомив, що допоможе вирішити надзвичайно важливу для жителів нашого міста проблему з водопостачанням.

Міський голова Віталій Колісніченко подякував Олексію Устенку за допомогу. Протягом останніх кількох місяців, особливо влітку, ми відчували проблеми з водопостачанням. Ситуація не нова, але через воєнні дії, вирішити її було вкрай тяжко. Гребінківське БМЕУ, яке забезпечує містян водою, через недотримання умов видобутку має право видобувати обмежену кількість води. І ось завдяки співпраці міської ради та народного депутата ситуація почала вирішуватися. Саме про це та про інше важливе для життєдіяльності нашої громади говорилося під час зустрічі.

Народний депутат України Олексій Устенко відвідав Гребінківську ОТГ
 

Народний депутат зустрівся і жителями та керівництвом громади у Гребінківському територіальному центрі, де і облаштовано Пункт Незламності. Поспілкувався із вимушеними переселенцями. Вже протягом десяти місяців ми живемо у страшній реальності війни. Ворог програє битву на полі бою, і намагається вимістити свою лють, наносячи сотні ракетних ударів по мирних містах та об’єктах інфраструктури.


Народний депутат України Олексій Устенко відвідав Гребінківську ОТГ
 

За останні кілька місяців ми вже не один раз пережили «блекаут». Але, виявилося, що наших людей і це не страшить. Ми витримуємо і ці випробування. Кожен у себе вдома вже напрацював алгоритм дій на випадок надзвичайної ситуації, люди запаслися свічками, ліхтариками, зарядними пристроями, навіть генераторами.

У нашій громаді теж є план дій на випадок чергового «блекауту» чи іншої непередбачуваної ситуації.


Народний депутат України Олексій Устенко відвідав Гребінківську ОТГ
 

Про це та інші питання і, зокрема, життєдіяльності газети «Гребінчин край» міський голова Віталій Коліснченко обговорив з народним депутатом у своєму робочому кабінеті. Олексій Устенко в свою чергу пообіцяв продовжувати допомагати Гребінківській громаді у вирішенні різноманітних важливих проблем.

Схожі матеріали:
👁 343
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: гребінківська громада, Олексій Устенко, народний депутат, Пункт Незламності, генератор




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ