Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


21.07.2022

Нормативно-правові акти ворога - НІКЧЕМНІ. У всіх сенсах!


На всій території нашої держави, включаючи тимчасово окуповані території, «Конституція України має найвищу юридичну силу


Нормативно-правові акти ворога - НІКЧЕМНІ. У всіх сенсах!

Абсурдна полеміка окупантів, що мала на меті приховати численні звірства і страждання українців, очікування військового й політичного керівництва росіїз самого початку не виправдала.

Населення на тимчасово окупованих територіях не припиняє активно боротися з ворогом як на інформаційному, так і на юридичному фронті, оскільки неухильне дотримання українського законодавства й ігнорування нав'язаного – гарантований ляпас по амбіціях російських терористів. Проте, це стає можливим, якщо не має місце застосування фізичного примусу, який значно ускладнює нехтування порядками агресора.

Вкотре наголошуємо, що на всій території нашої держави,включаючи тимчасово окуповані території, «Конституція України має найвищу юридичну силу. Закони та інші нормативно-правові акти приймаються на основі Конституції України і повинні відповідати їй», що закріплено у  статті 8. Тобто, лише українські закони є обов'язковими до виконання й абсолютно легітимними.

Нормативно-правові акти, введені ворогом у дію на тимчасово окупованих територіях, є нікчемними та неправомірними, а отже – не створюють жодних правових наслідків.

Схожі матеріали:
👁 381
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: нормативно-правові акти, україна




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ