Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


25.05.2023

Новий безпілотник, вертолітного типу «Золотий орел», отримав можливість завдати точних ударів з повітря


Steadicopter, Golden Eagle - це перший безпілотний вертоліт з можливістю завдання точних ударів з повітря


Новий безпілотник, вертолітного типу «Золотий орел»

Steadicopter, розробник та виробник сучасних повністю автономних безпілотних літальних апаратів (RUAV) для оборони, національної безпеки та цивільного застосування, представила свій новий безпілотник Golden Eagle.

"Золотий орел" був розроблений, щоб забезпечити тактичне маневрування сил з перевагою на віддаленій місцевості та можливістю завдання ударів з повітря.

За словами Steadicopter, Golden Eagle - це перший безпілотний вертоліт з можливістю завдання точних ударів з повітря, що дозволяє як військовим, так і силам безпеки вирішувати завдання сучасного поля бою в складних умовах.

Заснований на перевіреній у боях платформі Black Eagle 50E, Golden Eagle використовує передові технології на основі штучного інтелекту та дистанційно кероване інтелектуальне роботизоване корисне навантаження.

Технологія на основі штучного інтелекту забезпечує чудову ситуаційну обізнаність та автономну класифікацію та відстеження кількох цілей, тоді як корисне навантаження захоплює мету, відстежує її та забезпечує точне усунення мети.

Новий безпілотник, вертолітного типу «Золотий орел»
 

Golden Eagle об'єднує систему Smartshooter SMASH Dragon - концепцію стабілізації із запатентованими алгоритмами захоплення мети, алгоритмами відстеження та можливостями комп'ютерного зору, які дозволяють точно вражати статичні та рухомі цілі. Система може з високою точністю використовувати різні типи автоматів, снайперських гвинтівок, кулеметів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нова система ППО Slinger здатна відстежувати і вражати безпілотники, що рухаються, на відстані більше 800 метрів

Легкий, що забезпечує тривалу витривалість, економічність, простоту в експлуатації та обслуговуванні, Golden Eagle має можливості вертикального зльоту та посадки (VTOL) для успішного виконання місії.

Безпілотник Golden Eagle RUAV рухається за рахунок одного електродвигуна та має максимальну тривалість польоту 3 години. Максимальна дальність польоту становить 100 км, а максимальна швидкість – 150 км/год.

Управління Golden Eagle здійснюється з наземної станції або з пульта дистанційного керування. Його можна запускати з різних платформ, включаючи наземні, морські та повітряні.

Схожі матеріали:
👁 384
Категорія: Технології
Теги: ударний безпілотник, безпілотник, безпілотний вертоліт, вертоліт




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ