Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


09.06.2022

Новий концепт Lamborghini на гусеничному ходу зможе долати піщані дюни, нерівний ґрунт і навіть каміння


Прототип автомобіля був продуманий з урахуванням ефективності та потужності.


Новий концепт Lamborghini на гусеничному ходу

Автомобілі Lamborghini вже є дивом інженерної думки, але є люди, які хочуть їх модернізувати. Дизайнер Майкл Хріц, також відомий як Hritzkrieg, запропонував свій концепт під назвою Lamborghini LMXX2.

У концепту вражаючі гусениці, які проходять по всьому автомобілю, даючи зрозуміти, що він може долати навіть найскладніші ділянки, такі як пісок, каміння та ґрунт.
 
«Я думав, яке безумство вигадають італійці. Покатавшись піщаними дюнами на задньопривідному Diablo, я знав, що все днище машини має бути тяговим, як у танка. Щоб він залишався низьким, але при цьому мав видимість, гусеницям треба було пройти через дах. Я швидко витягнув свій Oculus Quest 2 та використав Gravity Sketch, щоб протягом години накидати те, що було у мене в голові. Потім я візуалізував модель у Cinema4d/Octane у трьох проекціях, які були зафарбовані у фотошопі», – пояснив Хрітц.

Новий концепт Lamborghini на гусеничному ходу

Дизайнер розповів, що йому знадобилося лише п'ять годин, щоби придумати вражаючу концепцію. І це вражає! Прототип автомобіля був продуманий з урахуванням ефективності та потужності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Omnipod являє собою бачення LG майбутньої мобільності
 
«Коли займався 3D-моделюванням я думав про деякі особливості, такі як нахил верхніх секцій гусениці, щоб вони були аеродинамічнішими, коли вони рухалися вперед-назад, повертаючи гусеницю в центр, щоб краще долати перешкоди. Додав заднє крило, яке більше схоже на крило, ніж аеродинамічний елемент. Я також подумав, що якнайбільше скло на даху допоможе користувачеві почуватися менш «замкненим у клітці» гусеницями», — зазначив дизайнер.


Новий концепт Lamborghini на гусеничному ходу

Дизайнер вважає, що гусениці стануть найхарактернішою та інноваційною особливістю його машини.
 
«Я чекаю, що цій штуці не знадобиться шалена потужність, щоб піднятися навіть на найкрутіші дюни. Якщо подумати, оскільки гусениці важать більше ніж шини, ви можете використовувати їх при стрибках. Насправді це було б дуже складно, я знаю інженери, дивлячись на це, зіщулюються. Подумайте про купу гарантійних претензій», – додав він.


Схожі матеріали:
👁 466
Категорія: Технології
Теги: автомобіль, Lamborghini концепт, концепт




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ