Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


27.09.2021

Новий реактор Carbix X1 перетворить забруднюючі викиди в корисні мінерали і золото


Компанія Carbix зробила прорив в екологічній галузі, створивши технологію перетворення атмосферних викидів в корисні мінерали і золото


Компанія Carbix зробила прорив в екологічній галузі, створивши технологію перетворення атмосферних викидів в корисні мінерали і золото. В основі роботи реактора Carbix технологія зв'язування вуглецю, який буде витягувати мінерали з викидів.

Новий реактор Carbix X1
 

Реактор Carbix створений стартапом Disrupt Startup Battlefield значно скорочує в першу чергу кількість забруднених викидів, а в другу - витягує вигоду в цій економічній ситуації. Наприклад, на виробництво цементу доводиться 8% викидів вуглецю і головне завдання керівників проекту - ще більше скоротити викиди.

Система роботи компанії Carbix - в відкачуванні та перепродажу мінералів, які з'являються в процесі вироблення цементу і не тільки, тим самим, компанія піднімає цінність натуральних мінералів. «Ми працюємо з технологією, яку ніхто ніколи не користувався і компанії просто викидали гроші на вітер, коли займалися нераціональним виробництвом, не помічаючи реальних можливостей» - говорить засновник Carbix Квінсі Семмі.


Новий реактор Carbix X1
 

Технологія зв'язки вуглецю - це прискорений природний процес, коли атмосферний газ взаємопов'язаний з мінералами і повільно створює абсолютно нові матеріали, такі як карбонат кальцію і вапняк. Реактор Carbix X1 розроблений з акцентом для використання штучних джерел, які значно покращують екологічну сторону виробництва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американці продемонстрували систему запуску крилатих ракет-невидимок Rapid Dragon «на піддонах»

Як працює Carbix Х1? Він знаходить джерело викидів CO2 і твердих частинок, потім аналізує отриману інформацію і створює спеціальний інформаційний лист з потенційними карбонатними мінералами, які можна екологічно і дешево отримати з викидів. Реактор об'єднується з необробленими хімічно активними мінералами, наприклад, гіпсом та пилом, а потім під кінець виходять корисні речовини для майбутнього виготовлення цементу, скла та інших матеріалів.

Новий реактор Carbix X1
 

«Ми витягуємо і продаємо отриману сировину, а воно могло б просто зникнути, якби не наша технологія. Ми використовуємо максимальну вигоду з виробництва і на перспективу хочемо, щоб наші реактори були на кожному великому підприємстві »- ділиться Квінсі Семмі.

Схожі матеріали:
👁 378
Категорія: Технології
Теги: очищення повітря, енергія, екологія, реактор, золото




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ