Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


20.07.2021

Обучение на ABC за деца от 4,5 години. Запомни букви от азбука


Проучване на азбуки за деца онлайн запомняне на руски букви


Какво да правите, когато крайните срокове вече са притиснати и е време да ходят на училище и не сте научили азбуката. В тази статия ще разкажем как бързо да научим руска азбука.

Когато крайните срокове са притиснати, важно е обучението да е възможно най-ефективно. Затова ви съветваме да се отдалечите от обичайната техника, която първоначално е детето, което научава имената на буквите, а след това "се бори" с превръщането им на звуци и компилиране на срички при четене. Това означава, че е необходимо незабавно да го научи не "es", но "c", а не "sha" и "sh".


руска азбука.
 

Въведете нови букви също не по азбучен ред. Експертите препоръчват следното: a, o, s, n, m, y, t, k, s, l, в, d, p, r, и z, b, g, e, h, sh, i, b , E, F, Y, F, YU, C, SH, X, E, K.

Друго приемане е фигуративна връзка между начина, по който писмото е изобразено върху писмото и модела на темата, името на което започва с това писмо. Просто казано, "Б", изобразено под формата на барабан, "t" - като тръба и така нататък. Съберете такива изображения в цялата къща - забавни снимки ще привлекат вниманието на бебето и той неволно ще ги помни.

Колкото повече писма за обучение - бебето ще помни бебето си по-бързо

Използвайте всяка възможност за четене: на разходка се обърнете внимание на знаците и надписите. Вкъщи можете да оставяте весели бележки от името, например, Чебурашка, или друг любим анимационен филм или приказен герой. Текстът на бележката трябва да бъде кратък и спомен, шрифтът е голям и ярък, а самата бележка е весела. Не забравяйте, че резултатът от четенето трябва да бъде доставен на радостта на бебето!

Проучване на азбуки за деца онлайн запомняне на руски букви

Usacheva има много хубави книги. Винаги купувайте веднага щом виждаме. Вече имаме цяла библиотека !!! "Dreams Petushkov", "Smart Doggy Sonya", "Суша или обещано възнаграждение", "Orange Camel", "магическа азбука", "Играхме в Фафовоц", "Fabulous ABC", "Planet Cats", "Ruffling Song "," Любопитният Варвара "," ходи по улицата "," Флум-Пам-Пам "," Malusya и Rogoped ". Просто интелигентен писател !!! Колко доброта и познания за психологията на децата!

Първо, научете букви (звуци), след това започнете да изучавате звуците от гласни за съгласни, след това напротив (по-трудно е). Когато това дете работи (не е необходимо да се принуждава, трябва да имате интерес) отидете на добавянето на сричките на най-простите думи. Много е удобно да научите сричките върху свързването.

"ABC", както казвате, можете да го направите преди, най-важното е да знаете как да го направите, трябва да проучите правилното произношение на буквите на руската азбука, за да можете да ги сравните със звуци, да бъдете могат да направят правилните примери за подчертаване на звуците и наименованията на техните писма. Ако не притежавате техниката, това е възможно по-късно, отколкото детето ще трябва да бъде повторно отново ....

Всяко дете се развива по различни начини, само за 3 години научава азбуката, други за 2 години и 5 месеца, а някои и в 4. Дадох на бебето на азбуката, така че тя обича, ние вече знаем 5 писма Добавете думи. Е, разбира се, помогнах малко, но все пак се научаваме да играем.

Схожі матеріали:
👁 388
Категорія: Прес-реліз
Теги: Руска ABC, руски букви, азбука




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ