Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


12.02.2020

Олія виноградних кісточок


Застосовують кісточкову олію при багатьох проблемах зі здоров’ям


Базовою речовиною олії, яка виготовляється з кісточок винограду, є незамінні жирні кислоти. Їх у складі олії близько 70%. Завдяки їх природному походженню вони легко засвоюються і утримуються шкірою, зберігаючи цінну для неї вологу.

Окрім цього, виноградна олія чудово регулює жировідкладення. Унікальною особливістю цього продукту є те, що він однаково добре підходить до всіх типів шкіри. Ще одною чудодійною властивістю олії є її можливість відновлювати шкіру, заживлюючи всілякі дрібні ранки, опіки, усуваючи подразнення. Детальніше про олію з кісточок винограду ви можете дізнатись тут https://maslo-vinogradnoe.com.ua/ua/oliia-vynohradnoi-kistochky.


Олія виноградних кісточок
 

Показання для застосування

Застосовують кісточкову олію при багатьох проблемах зі здоров’ям.

Основними показаннями є:

  • проблемна шкіра, незалежно від її типу, суха та жирна;
  • різні види дерматитів, стрептодермія, вугрові утворення;
  • лущіння, надмірна сухість шкіряних покривів, зумовлена несприятливими факторами зовнішнього середовища;
  • дрібні рани, опіки, тріщинки, подряпини, садна;
  • зморшки, в’ялість, втомленість шкіри;
  • целюліт, незначні розтяжки.

З цими та багатьма іншими шкірними проблемами виноградна олія справляється напрочуд легко.

Застосування засобу

Речовину часто застосовують в чистому вигляді, та найбільшого лікувального ефекту можна досягти, використовуючи його чудодійну силу у суміші з іншими маслами рослинного походження. Так, у рівних пропорціях, можна поєднувати його з авокадовою, мигдалльною, жожобовою, або будь-якою іншою олією, виготовленою з плодових кісточок.

Для масажу рекомендується змішувати виноградну олію з авокадовою або жожобовою. Це сприяє більш глибокому проникненню речовини до шкірних покривів и дозволяє провести глибокий масаж. Ефективними вважаються такі процедури для боротьби з целюлітом, потовщеннях шкіри. Ще більш ефективною стає суміш при додаванні до неї 2 – 3 крапель ефірної олії розмарину, лаванди або кипарису.

Для нанесення масок. Максимальну ефективність мають маски у складі виноградної олії з іншими рослинними оліями. Для проведення процедури необхідно накласти змочену у приготованій суміші серветку на шкіру обличчя один раз, або двічі на день. Тривалість процедури – 15-20 хвилин. За умови регулярного використання масок шкіра швидко відновлює свою пружність, на ній розгладжуються зморшки, а зовнішній вид стає здоровим та квітучим.

Для внутрішнього застосування рекомендується використовувати олію з кісточок винограду холодного віджиму. Склад такої речовини максимально багатий на вітаміни та різні корисні речовини. Вживати олію можна у складі салатів, різноманітних приготованих на ній страв або в чистому вигляді по 1 чайній ложці 2-3 рази на день.

Унікальний природний компонент – виноградна олія – змоложує організм і відновлює його життєві сили. Цікаво, що при цьому вона практично не має протипоказань. Єдиним протипоказанням може бути індивідуальна непереносимість до винограду.



Схожі матеріали:
👁 897
Категорія: Прес-реліз
Теги: виноградні кіточки, олія, масаж, Олія виноградних кісточок




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ