Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


16.05.2022

Оренда катамаранів у Києві: безпека, швидкість та зручність


Катамаран, як один із видів плавзасобів, належить до яхт, але має істотні відмінності


Оренда катамаранів у Києві


Існує багато способів весело та захоплююче провести вільний час на природі. Один із них - це оренда катамаранів у Києві. Це унікальна можливість нестандартного та оригінального дозвілля, що дозволяє поєднувати корисне із приємним.

Переваги прогулянки на катамарані очевидні. Вони безпечні, під час прогулянки ви ніколи не будете почуватися зле. Сучасні засоби відповідають усім вимогам, тому кататися на них - суцільне задоволення.

Оренда катамаранів в Києві https://katera.ua/shop/katamarany/ - це вигідно та зручно. Вартість такої поїздки доступна для всіх бажаючих, оформлення оренди відбувається швидко та без проблем.

Секрети популярності прогулянок на катамаранах

Катамаран, як один із видів плавзасобів, належить до яхт, але має істотні відмінності. У судна два корпуси-поплавці, тому воно набагато стійкіше тримається на воді, ніж яхта. Місткість плавучого засобу також значно вища, тому якщо збирається багато гостей, бажано взяти в оренду катамаран.

Ще одна перевага – це безпечна експлуатація та прохідність на мілководді. Вибираючи маршрут на острів або Дніпром уздовж берегів Києва, багато бажаючих віддають перевагу прокату катамарана.

Плюси від оренди катамарана:

  • можливість швидкого маневрування;
  • забезпечення яскравими емоціями та позитивним настроєм;
  • наявність місця, де можна приймати сонячні ванни та відпочивати;
  • високий рівень безпеки та комфорту;
  • можливість здійснити прогулянку по найбільш мальовничим місцям Дніпра;
  • висока стійкість плавзасобу, що унеможливлює його перекидання навіть при наявності хвиль.

Прогулянка на катамарані вздовж мальовничих берегів Дніпра надає можливість не лише подихати свіжим повітрям і помилуватися красою столиці, але й відзначити свято чи будь-яку урочисту подію. Під час річкової прогулянки зручно відсвяткувати день народження, зустріч із друзями, сімейну пам'ятну дату чи річницю весілля.

Особлива романтична атмосфера прогулянки Дніпром стане в допомозі тим, хто хоче освідчитися коханій у своїх почуттях.

Де взяти катамаран в оренду

На сьогодні послуги оренди яхт надають різні компанії. Але до цього вибору треба ставитися дуже відповідально, адже мова йде не лише про приємні почуття, але й про безпеку. Великий вибір сучасних плавзасобів пропонує компанія Katera.Ua. Усі плавзасоби проходять регулярну перевірку щодо свого стану, тому будь-які неприємності чи поломки під час прогулянки виключені.

При бронюванні є можливість вибору яхти (катамарана) в залежності від кількості гостей, що плануються, бажаного маршруту, основного призначення прогулянки. Компанія надає можливість оренди невеликих катамаранів на святкування у сімейному колі і більш просторих плавзасобів, які можуть вмістити до 20 людей. Частина катамаранів оснащена оглядовими майданчиками, звідки відкриваються панорамні види на столицю та її околиці.

Які б не були ваші плани та мрії, вам допоможуть їх реалізувати!



Схожі матеріали:
👁 406
Категорія: Прес-реліз
Теги: катамаран, Дніпро, Оренда катамаранів




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ