Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


05.11.2022

Оригінальний позашляховик на базі Mitsubishi Pajero та УАЗ «Буханка» від українських майстрів


УАЗ привніс у цей проект велике місце та утилітарність, а «японець» – комфорт та надійність


Оригінальний позашляховик на базі Mitsubishi Pajero та УАЗ «Буханка»

Українські майстри зі Львівської області створили оригінальний позашляховик на базі Mitsubishi Pajero Sport та УАЗ «Буханка».

В Україні продовжують реалізовувати різні та незвичайні автопроекти. Фантазія українських майстрів не перестає дивувати та радує дедалі новішими шедеврами.

На Львівщині створили саморобний всюдихід-позашляховик на базі невеликого фургончика. Це зробило автомобіль максимально утилітарним.

Інформації про машину мало, але зовні вгадуються кузови відразу від двох схрещених автомобілів – Mitsubishi Pajero Sport та УАЗ «Буханка».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Китайці представили футуристичний «літаючий автомобіль» Xpeng X3, він може, як їздити дорогами, так і літати

УАЗ привніс у цей проект велике місце та утилітарність, а «японець» – комфорт та надійність».

Повідомляється, що вся технічна начинка для позашляховика була повністю запозичена у автомобіля Mitsubishi, починаючи від двигуна та коробки, закінчуючи електрикою, редукторами та півосями.

Схожі матеріали:
👁 337
Категорія: Технології
Теги: позашляховик, всюдихід, автомобіль, зроби сам




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ