Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


29.06.2019

Особливості настінних антивандальних шаф


Деякі моделі шаф не можна відкрити зовні без застосування різального інструменту


Шафи антивандальні призначені для розміщення електронного пасивного або активного устаткування, а також апаратури телекомунікаційних систем. Ці шафи забезпечують захист устаткування від зовнішніх дій і несанкціонованого доступу, мають вандалозахисне виконання, посилену конструкцію і стійкий до механічних ушкоджень замок. Деякі моделі шаф не можна відкрити зовні без застосування різального інструменту. Придбати антивандальні шафи можна в інтернет магазині телекомунікаційного та електрощитового устаткування vago.ua.

Особливості настінних антивандальних шаф


Існує декілька різновидів антивандальних шаф:
  • підлогові
  • настінні
  • вуличні

Характеристики антивандальних шаф

За допомогою антивандального устаткування різне кросове і мережеве устаткування буде надійно захищено від будь-якої несанкціонованої спроби доступу. А це означає, що для зручності сучасної людини подібні шафи дозволять розміщувати устаткування в тих місцях, де воно технологічно обумовлене.

Конструкція антивандальної шафи має певні особливості. До них слід віднести:
  • Особлива оригінальна конструкція дверей шафи.

  • Корпус шафи виконується з півтора міліметровій сталі. У такій шафі в кутах немає ніяких стиків. Вони надійно закриваються спеціальними відгинами та при цьому обов'язково проварені як із зовнішньою, так і з внутрішньої сторони шафи. Ось чому в таких шафах можна розташовувати будь-яке телекомунікаційне устаткування (і досить дорогий оптичний патч-корд fc - lc).

  • Настінна антивандальна шафа дуже містка. Як правило, вона призначений для розміщення стандартного дев'ятнадцяти дюймового устаткування.

  • У комплект цієї шафи входить замок.

Особливості настінних антивандальних шаф

Антивандальну телекомунікаційну настінну шафу актуально використати в тих ситуаціях, коли у робочого персоналу відсутня можливість стежити за станом розташованого усередині устаткування, а також коли потрібно високий рівень безпеки.

У більшості випадків причиною недостатнього стеження є специфічне місце розташування серверних приміщень — підвали, технічні поверхи, горища або комунальні зони.

Оснащена спеціальними захисними отворами, антивандальний телекомунікаційна настінна шафа гарантує високий рівень безпеки навіть для заведеного всередину оптоволоконного або іншого кабелю. Щоб відкрити такий металевий бокс, знадобиться спеціальний ключ (інструмент).

Головною особливістю телекомунікаційних шаф є те, що вони гарантують стійкість до будь-яких типів механічних дій, не деформуються з часом і витримують усі спроби злому.

Схожі матеріали:
👁 909
Категорія: Прес-реліз
Теги: антивандальний шкаф, шкафметалевий, антивандальна шафа




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ