Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


10.08.2022

Особливості та використання мілітарі одягу


Початково камуфляжний одяг «Вікінг» та взуття застосовувалися тільки для різних силових структур та військових


Особливості та використання мілітарі одягу

Армійський тактичний одяг призначений для використання в особливо важких умовах та з підвищеною інтенсивністю. Такі вироби є особливо міцними та зносостійкими, це головні до них вимоги. Мілітарі одяг має мати кілька варіантів специфічних відтінків, це зумовлено різницею територій та основним призначенням.

Вимоги до армійського одягу

Початково камуфляжний одяг «Вікінг» та взуття застосовувалися тільки для різних силових структур та військових. Естетична характеристика даному виду речей навіть і не примірялася, головне це комфорт, довгий період експлуатації та функціональність. Останнім часом військторг все більше має попит, але не втрачає своїх основних характеристик:

  1. Вільність крою
  2. Максимально довга зносостійкість
  3. Терморегуляція
  4. Тканина є водовідштовхувальною, не накопичує піт вбираючи його в себе
  5. Маскувальна тканина
  6. Велика кількість кишень, зручних застібок робить дане тактичне спорядження унікальним.

Кольори "Wiking" – камуфляж різних відтінків: жовтого, оливкового, зеленого, болотного, які весь час змінюються та доповнюються.

Залежно від видів маскування є поділ на:

  • ліс;
  • пустеля;
  • джунглі;
  • зима;
  • буш.

Особливості та використання мілітарі одягу
 

Популярні орнаменти маскування

Камуфляж Tropentarn – вироби з даної тканини гарно підходять для маскування в степових місцевостях. Даний тип колірної конспірації широко застосовувався для німецької армії ще з часів Другої світової війни. Схожий варіант форми можна спостерігати у мисливців на тварин, зокрема диких птахів.

Спорядження Olive. Знайшло своє застосування в американській армії ще з давніх часів. Воно становить собою суміш оливкового та зеленого відтінків, в сучасний час служить, як фон для подальшого нанесенння камуфляжу.

Камуфляж Хакі. В перекладі означає бруд і застосовується навіть наразі в багатьох арміях світу. Може легко конкурувати з більш сучасними таканинами даного типу.

Flecktarn. Спорядження німецького виробництва. Це вибухов суміш з п’яти, шести кольорів, які ідеально справляються з функцією маскування. Підходить для зон мішаних лісів помірного клімату.

Woodland. Матеріал американського походження, який багато хто копіює, створюючи спорядженню десятки клонів. Це поєднання чотирьох кольорів від темно-зеленого до світлого

Камуфляжна форма у сфері моди

На цей час зріз інтерес до камуфляжу. Великі любителі відпочинку на природі, рибалки, мисливці все частіше обирають дану форму, люблячи ефект маскування на місцевості, стійкість до всіх забруднень та міцність.

Даний тип зазнає різних модернізацій форм, осучаснення стилю та тканин. Але слід пам’ятати, що першочергово – це одяг для військових. Доступ до нього звичайним пересічним громадянам має бути обмежений.



Схожі матеріали:
👁 289
Категорія: Прес-реліз
Теги: мілітарі одяг, Камуфляжна форма, Армійський тактичний одяг




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ