Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


12.05.2022

«OXFORD-BOOK» - помічник у вивченні іноземної мови


Багато хто з українців обирає «OXFORD-BOOK» - відомий своїм асортиментом інтернет-магазин


«OXFORD-BOOK» - помічник у вивченні іноземної мови
 

Наразі знання англійської мови - це вже не якась особлива навичка, а повсякденна необхідність. Тож і книжки та посібники, що допомагають її вивчити, мають неабиякий попит. Але не всі магазини пропонують найкращий вибір, тому треба дуже уважно ставитися до місця покупки. Багато хто з українців обирає «OXFORD-BOOK» - відомий своїм асортиментом інтернет-магазин за посиланням https://oxford-book.com.ua/uk/, завдяки якому можна вивчити англійську з "нуля", або поступово покращувати свій рівень володіння іноземною мовою.

Чому саме «OXFORD-BOOK»: пропозиції інтернет-магазину

Є декілька причин, чому кияни та жителі інших українських міст обирають саме цей інтернет-магазин:

  • в Україні він один з найбільших - тут зібрано дуже й дуже багато літератури іноземними мовами, а особливо - англійською. Є, що запропонувати не тільки студентам і школярам, але й наймолодшим читачам, бо, як відомо, вивчати щось нове краще змалечку;
  • книжки від найкращих видавництв світу - як посібники, так і художня література, яку можна прочитати в оригіналі. Пропозиції від Oxford University Press, Cambridge University Press, National Geographic та інших;
  • посібники для підготовки до іспитів не тільки в Україні, а й за міжнародними вимогами.

Закупівля здійснюється як у роздріб, так і оптовими партіями, тобто при необхідності можна закупити посібники на цілу школу іноземних мов.

Вивчення англійської - вимога часу


«OXFORD-BOOK» - помічник у вивченні іноземної мови
 

Сьогодні іноземна література стає ближчою - її, звичайно, можна читати в перекладі, але це не завжди дозволяє зрозуміти. що саме хотів сказати автор. До того ж у співбесіді з іноземцем це може викликати культурні непорозуміння. Отже, найкращий варіант - то прочитати твір в оригіналі.

"Оксфорд-бук" також пропонує книги для вивчення англійської, які допоможуть подолати мовний бар'єр та зроблять процес простим і приємним. Єдине, що може призвести до складнощів - ще великий асортимент. в якому легко розгубитися. Але це не є великою проблемою - завжди можна звернутися до консультанта, який допоможе знайти підручник з англійської або підкаже, яку книжку краще купити з наявним рівнем знань.

«OXFORD-BOOK» - кожен знайде щось для себе

Цей інтернет-магазин книг створений саме для того, щоб українці ставали ближчими до міжнародної спільноти, розмовляючи з нею однією мовою - без метафор. Саме тому тут зібрано лише найкраще як для тих, хто бажає вступити до іноземного вишу, так і для тих, хто прагне подорожувати світом.


«OXFORD-BOOK» - помічник у вивченні іноземної мови
 

Чому саме книги англійською? Тому що її розуміють у будь-якому куточку світу, а ще тому, що вона, мабуть, найпростіша для вивчення. Вже за кілька місяців можна буде читати досить складні тексти, а з таким помічником, як "Оксфорд-бук" вивчення іноземної мови буде простим і приємним. Навіть якщо чогось немає у наявності саме зараз, завжди можна почекати поповнення асортименту або зробити попереднє замовлення.

Наполеглива праця, бажання вивчити іноземну мову та «OXFORD-BOOK» - це те, що допоможе у подоланні мовного бар'єра, з яким насправді дуже легко впоратися. Треба лише мати хороші підручники та багато читати, приділяючи справі всю свою увагу



Схожі матеріали:
👁 307
Категорія: Прес-реліз
Теги: OXFORD-BOOK, вивчення англійської, іноземна мова




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ