Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.01.2019

Пам'ять про Героїв Крут жива


Пам'ять про наше історичне минуле та наші справжні герої є найбільшою загрозою для наших ворогів


Пам'ять про Героїв Крут живаУ пам’яті кількох народів зберігається історія про 300 героїв, що загинули, захищаючи свою землю від нападників. У давніх греків це були 300 спартанців при Фермопілах, у грузинів – 300 арагвійців на підступах до Тбілісі, а в українців – 300 козаків під Берестечком та 300 юнаків під Крутами.

Трагічна загибель студентського куреня під Крутами стала символом патріотизму і жертовності у боротьбі за незалежну Україну. В масштабах всесвітньої історії ця битва зовсім невеличка. Вона не є зразком військового мистецтва. Просто це - символ нескореного духу нашої нації.

Саме про ці події йшла мова на заході, який провів вчитель історії Тарасівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Ділігул Юрій Юрійович для учнів 6 – 11 класів. На прикладі київських курсантів та козаків «Вільного козацтва» показано героїзм юнаків – патріотів, їх любов до своєї Батьківщини. На заході переглянуто презентації про бій під Крутами та загиблих патріотів, які підготував учень 8 класу Козін Максим та відеофільм, в якому описана політична обстановка в країні в 1917 році, яка стала поштовхом до трагічних подій, які відбулись. Учні побачили патріотизм не тільки дорослих, а й простих юнаків, які не побоялись, пішли в бій, захищаючи інтереси країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майорщинська школа: День Соборності України

Пам'ять про наше історичне минуле та наші справжні герої є найбільшою загрозою для наших ворогів. Саме цього вони найбільше бояться, навіть не українських танків і не української армії, яка постала знову з нуля. Крім нас нам ніхто не допоможе, про це потрібно пам’ятати.

 

Пам'ять про Героїв Крут жива

 

Пам'ять про Героїв Крут жива

 

Пам'ять про Героїв Крут жива

 

Пам'ять про Героїв Крут жива

 

Пам'ять про Героїв Крут жива

 

Пам'ять про Героїв Крут жива



Схожі матеріали:
👁 675
Категорія: Шкільний екран
Теги: вчитель історії, Герої Крут, школа, Тарасівка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ