Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.01.2022

Polestar Röna – концепція автономної мобільності, яка трансформується між режимами міського руху та відкритої дороги


Лі назвав перший режим Polestar Röna "Міським режимом"


Наближаючись до того моменту, коли ми пересуватимемося на літаючих машинах і добиратимемося до роботи на реактивних ранцях, дизайнери репрезентують концепції подорожей, які перевизначають наші уявлення про те, як може виглядати майбутнє мобільності.

Polestar Röna
 

Німецький дизайнер Yida Li представив свою концепцію подорожі під назвою Polestar Röna, автономний автомобіль, який перемикається між двома режимами відповідно до різноманітних потреб у поїздках.

Лі назвав перший режим Polestar Röna "Міським режимом", в якому автомобіль у вертикальному тонкому становищі стає настільки компактним, наскільки це можливо, щоб рухатися переповненими міськими вулицями.

У міському режимі Polestar Röna вміщує двох пасажирів, залишаючи достатньо місця для багажу. Лі також оснастив Polestar Röna модульною конструкцією, яка дозволяє іншим автомобілям штабелюватися над кабінами, створюючи своєрідну вертикальну гусеницю Polestar Rönas.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КП «Синергія» провело випробування українського всюдихода-безпілотника «Миротворець», в екстремальних умовах

У «Режимі пригод» Polestar Röna дизайнер повернув автомобіль на 90 градусів та зменшив дорожній просвіт, щоб він нагадував конструкцію звичайних спортивних автомобілів, заохочуючи водіїв рухатися швидко та вільно. У цьому режимі Polestar Röna можуть підключатися додаткові автомобілі, як візки поїзда.


Polestar Röna
 

Режим пригод Polestar Röna ідеально підходить для відкритих путівок і стане ідеальним супутником у тривалих поїздках по пересіченій місцевості. Лі також забезпечив водіїв Polestar Röna опцією автономного або ручного режиму керування, оптимізуючи почуття свободи навіть у майбутньому автомобілів, керованих штучним інтелектом.

Схожі матеріали:
👁 512
Категорія: Технології
Теги: будинок на колесах, автономний транспорт, автомобіль




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ