Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


18.01.2016

Поліція просить водіїв 18 січня за можливості не виїздити на власному транспорті


18 січня, на Полтавщині надзвичайно складні погодні умови: дуже сильні снігопади, сильні хуртовини, снігові замети


Поліція просить водіїв 18 січня за можливості не виїздити на власному транспорті18 січня, в Одеській, Миколаївській, Кіровоградській, Черкаській, Полтавській, Харківській та Сумській областях надзвичайно складні погодні умови: дуже сильні снігопади, сильні хуртовини, снігові замети при сильному вітрі; в Приазов'ї, Дніпропетровській та Луганській областях місцями сильні опади, ожеледь і налипання мокрого снігу; на дорогах країни ожеледиця.

Через такі складні погодні умови правоохоронці звертаються до водіїв з проханням без нагальної потреби не виїздити на власному транспорті, передає прес-служба Управління безпеки дорожнього руху ДПД Національної поліції України.

"Правоохоронці звертаються до водіїв з проханням без нагальної потреби не виїздити на власному транспорті, а тим хто виїхав уважно слідкувати за повідомленнями щодо стану проїзду дорогами України, неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Питання - відповіді щодо житлових субсидій

Якщо під час руху ви побачили, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду, викличте на допомогу аварійні служби або телефонуйте "102". Не будьте байдужим, можливо завтра допомога знадобиться саме вам", - зазначили у прес-службі.

Нагадаємо, 17 січня через різке погіршення погодних умов в’їзди до Дніпропетровщини, як і виїзди з неї, для автотранспорту закриті.

Схожі матеріали:
👁 1045
Категорія: Прес-реліз
Теги: сніг, Полтавська, замети, ожеледь, хуртовина, зима, правила дорожнього руху




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ