Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


20.01.2015

Полтавські медзаклади закупили авто, бензин і харчі у фірм, які не відповідали умовам


АМКУ заявляє що викрив низку закупівель вчинених у фірм як і заздалегідь не відповідали вимогам тендеру


Полтавські медзаклади закупили авто, бензин і харчі у фірм, які не відповідали умовамАМКУ заявляє що викрив низку закупівель вчинених у фірм як і заздалегідь не відповідали вимогам тендеру.

Адміністративна колегія Полтавського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України порушила справи проти Лубенського районного центру первинної медико-санітарної допомоги за закупівлю автомобілю спеціального призначення а також бензину, газу і мастил у фірм, які не відповідали вимогам тендеру. Ці закупівлі медичні чиновники профели у ТОВ «Татнєфть-АЗС-Україна», ТОВ «Надежда Ритейл», ПП «Полтаваавтозапчастина», та ТОВ «Лаваль-Авто. Розслідування у справі триває». Про це повідомляє відомство.

Неправомірним АМКУ також визнав дії Полтавської обласної клінічної психіатричної лікарні ім. О.Ф. Мальцева і Горбанівський геріатричний пансіонат ветеранів війни та праці. Як встановив АМКУ керівництво медзакладів неправомірно усунуло від конкурсу на закупівлю риби одного учасника і закупило продукцію в інших учасників, які до того ж не відповідали вимогам конкурсу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Укрзалізниця” через нерентабельність вимушена відмінити збиткові поїзди

Чим саме компанії не відповідали умовам у всіх випадках у відомстві не уточнюють.
bastion.tv


Схожі матеріали:
👁 1029
Категорія: Актуально
Теги: АМКУ, медзаклади, Лубни, харчі, тендер, авто, Бензин, полтава




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ