Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


21.10.2020

Помер заслужений артист України, актор Полтавського театру ім. М.В. Гоголя Микола Дудник


19 жовтня на 82-му році життя помер заслужений артист України, актор Полтавського театру ім. М.В. Гоголя Микола Дудник.


19 жовтня на 82-му році життя помер заслужений артист України, актор Полтавського театру ім. М.В. Гоголя Микола Дудник.

Не було і дня, щоб не лунав спів та переливи голосу Миколи Григоровича, адже він приходив до театру розспівуватися, завжди усіх зустрічав з посмішкою і проводжав компліментом. Він був вимогливим до себе, безмежно любив рідних, з повагою ставився до колег.


Помер заслужений артист України Микола Дудник
 

Театр був його домівкою, він цінував кожного глядача, який приходив на вистави, завжди залюбки спілкувався з шанувальниками, постійно відвідував постановки колег з інших міст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні почали будувати дві військово-морські бази

Шанувальники згадуватимуть його блискучі раніше зіграні ролі в оперетах, адже його тенор – це була знахідка для театру, незмінна родзинка у всіх виставах, де грав актор.
 
Пам’ятатимемо його смішного Дяка з вистави «Ніч перед Різдвом», неповторного Возного з «Наталки Полтавки», Каїфу з «Майстра і Маргарити», Скорика зі «Сватання на Гончарівці» та багато інших ролей, в які Микола Григорович вкладав частинку своєї душі. А найбільше пам’ятатимемо його голос, який лунав на всіх концертах, у дуетах та сольних номерах, з симфонічним та театральним оркестрами. Він не міг без театру, і залишався вірним покликанню до останнього подиху, – йдеться на сторінці театру в соцмережі.


Схожі матеріали:
👁 396
Категорія: Актуально
Теги: Заслужений артист, театру ім. М.В. Гоголя, помер артист, Микола Дудник




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ