Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


17.05.2022

Порівняння найкращих зоомагазинів в Україні


Зоомагазин Pethouse пропонує величезний асортимент товарів для котів, собак, гризунів, риб, птахів та навіть тхорів


товари для котів

Найкращими друзями кожної людини є домашні улюбленці: собаки, кішки, кролики та криски, риби і папуги – кожна тварина є невід'ємним членом родини. Саме тому домашні вихованці заслуговують на найкраще харчування та найякісніший догляд. Сьогодні на українському ринку представлено безліч зоомагазинів – це і стаціонарні магазини, і онлайн заклади. До ТОП-5 магазинів для тварин відносять Petslike, Pethouse, Petchoise, Shinshilka і Petmarket.

Реtslike.net

Інтернет зоомагазин petslike.net є вузькоспеціалізованим та пропонує якісні преміум товари для собак та кішок. В асортименті магазину представлено більше 70 видів кормів вітчизняних та світових брендів. В магазині можна придбати корм для тварин, що мають різний вік, породу, фізіологічні особливості, уподобання. Крім того, каталог зоомагазина поділяється на 3 категорії:

  • харчування (сухі та вологі корма, ласощі, вітаміни та харчові добавки);
  • гігієна (шампуні, засоби для догляду);
  • здоров'я (препарати від паразитів, протизапальні та знеболювальні ветеринарні препарати).

Приємна дисконтна програма є вагомою перевагою для багатьох покупців, адже зоомагазин пропонує

  • 3% знижку на першу покупку;
  • 5% знижки при накопиченні замовлень на суму 2000 грн.;
  • 2% при оплаті за реквізитами.

Ще однією перевагою зоомагазину Petslike є те, що при купівлі товарів на суму від 500 грн., доставка сплачується компанією.

Pethouse

Зоомагазин Pethouse пропонує величезний асортимент товарів для котів, собак, гризунів, риб, птахів та навіть тхорів. Крім харчування, в магазині представлені товари для тварин першої необхідності та аксесуари (лежаки, гамаки, клітки, іграшки, різноманітна амуніція, тощо). Інтернет магазин зоотоварів Pethouse пропонує покупцям дисконтну програму, яка буває 2-х видів:

  • Золота картка дозволяє купувати товари для котів та інших улюбленців зі знижкою в 5%;
  • Діамантова картка надає знижку у розмірі 5% після того, як буде накопичена сума 5000 грн. з усіх купівль.

Petchoise

Інтерфейс данного зоомагазину не є таким зручним, як у Petslike, але в магазині зоотоварів Petchoise також можна придбати корма, аксесуари та товари першої необхідності для собак, кішок, гризунів, птахів та риб. Також список брендів на сайті досить значний, щоб спокійно вибрати будь-які цікаві для вас товари за своїми смаками та потребами вашого вихованця. Дисконтна програма передбачає знижку 5% на замовлення при реєстрації на сайті.

Petmarket

В інтернет магазині зоотоварів Petmarket можна знайти безліч товарів для собак та котів, гризунів та тхорів, риб і птахів, рептилій і навіть коней. Інтернет зоомагазин ПетМаркет пропонує товари «преміум» та «суперпреміум» класу. Корма, харчові добавки та вітаміни, засоби по догляду, препарати від паразитів, одяг та аксесуари, сумки-переноски, клітки для птахів та гризунів – все це можно знайти в магазині зоотоварів ПетМаркет. А приємна дисконтна програма стане додатковою перевагою при купівлі зоотоварів.
  • 5% знижки одразу після першого замовлення;
  • 7% знижки при накопиченні замовлень на суму від 3000 грн.;
  • 10% знижки при накопиченні замовлень на суму від 3000 грн, а також для питомників.
У кожного магазину зоотоварів є свої переваги і недоліки. Тому тільки дбайливий господар може обрати найкращий заклад з якісними і сертифікованими кормами.

Схожі матеріали:
👁 464
Категорія: Прес-реліз
Теги: товари для собак, товари для котів, товари для гризунів, зоомагазин




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ