Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


16.08.2013

Працівниками Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС Полтавщини припинена діяльність злочинної групи


Троє раніше судимих мешканців міста Полтава організували незаконну діяльність підпільної нарколабораторії


Працівниками Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС Полтавщини припинена діяльність злочинної групи

Троє раніше судимих мешканців міста Полтава організували незаконну діяльність підпільної нарколабораторії по виготовленню наркотичних засобів та утримували наркопритон для збуту та вживання виготовлених наркотиків залежним від них особам.

В процесі слідчих заходів, міліціонери встановили, що «наркоділки» діяли з чітким розподілом ролей. Організатором групи, як виявилось, була 46-річна мешканка Полтави. Жінка особисто організувала поставку наркосировини та діяльність «лабораторії», контролювала виготовлення та збут, займалася розподілом грошових коштів, отриманих від продажу наркотиків.

Інші учасники – чоловіки, займалися перевезенням, виготовленням та збутом наркотичних засобів.

«З основною проблемою, з якою зіткнулись правоохоронці у ході слідства, була конспірація зловмисників. Підозрювані досить часто міняли місця розташування свого «бізнесу», змінювали телефони та сім-карти, використовували різні транспортні засоби» - говорить начальник УБОЗ УМВС України Полтавщини Владислав Руденко

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Отдых в Крыму: Судак и Новый Свет

Щоб затримати учасників групи, працівники УБОЗ провели надзвичайно копітку роботу. Під час санкціонованого обшуку у зловмисників правоохоронці вилучили наркотики, грошові кошти, телефони, ювелірні вироби, автомобілі.





«Нині відносно затриманих відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, придбання, зберігання, перевезення та збут наркотичних засобів, вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб) та частиною 1 статті 317 (організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, а також надання приміщень з цією метою).





На сьогоднішній день учасники групи знаходься під вартою. Законодавець передбачив покарання за вчинення даних кримінальних правопорушень у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна» - додає Владислав Григорович.

ВЗГ УМВС України в Полтавській області.


Схожі матеріали:
👁 875
Категорія: Актуально
Теги: УМВС України, нарколабораторі, полтава




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ