Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


26.02.2022

Президент України очікує від Росії повноцінного переговорного процесу, а не мови ультиматумів


Переговори повинні базуватися на здоровому глузді й бути такими, щоб можна було напрацювати чесне рішення в інтересах людей


Україна не відмовляється від перемовин з Російською Федерацією, але готова лише до повноцінного переговорного процесу без неприйнятних умов та ультиматумів, зазначає радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк.

Володимир Зеленський
 
«Будь-яка війна неминуче завершується перемовинами. Україна почула переговорну позицію, яку окреслили в Москві. Вони знають наш погляд на переговорний формат і нашу переговорну позицію. Тому їхні коментарі про те, що ми нібито відмовилися від переговорів, – це просто частина їхньої тактики», – наголосив він.

Михайло Подоляк зауважив, що Росія намагається завести перемовини в глухий кут ще до їх початку, а потрібен інший підхід.

«Переговори повинні базуватися на здоровому глузді й бути такими, щоб можна було напрацювати чесне рішення в інтересах людей і національної державності України», – сказав радник керівника Офісу Президента.

Водночас, як зазначив Михайло Подоляк, своїм спротивом українці довели, що загнати їх у глухий кут – це нереалістична амбіція.
 
«Ну а брехню росіян про те, що нібито у їхніх сил був наказ зупинитися, спростовує сама реальність, яку бачив увесь світ у ніч на суботу. І сьогодні вранці. Бої були жорстокими, з максимальною інтенсивністю», – заявив він.

Саме тому Президент Володимир Зеленський категорично не сприймає будь-які неприйнятні для України умови та ультиматуми.
 
«Лише повноцінні переговори», – наголосив Михайло Подоляк.

 

Схожі матеріали:
👁 357
Категорія: Актуально
Теги: перемовини, Президент України, Росія




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ