Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


10.02.2016

При купівлі транспортного засобу перевіряйте на предмет відсутності ознак, що тягнуть за собою кримінальну відповідальність


Від початку року на Полтавщині було виявлено 3 транспортні засоби, агрегати яких змінено чи підроблено


При купівлі транспортного засобу перевіряйте на предмет відсутності ознак, що тягнуть за собою кримінальну відповідальність5 лютого 2016 року в ТСЦ № 5346 РСЦ МВС в Полтавській області звернувся житель Решетилівського району з приводу зняття з обліку автомобіля ВАЗ 2107.

В ході огляду даного транспортного засобу співробітниками центру та старшим експертом НДЕКЦ при УМВС України в Полтавській області, було встановлено, що на номерне позначення кузова проводилось наварювання металевої ї пластини.

На місце події була викликана слідчо-оперативна група Кобеляцького ВП ГУНП в Полтавській області. Матеріали передано в Кобеляцький ВП ГУНП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: VIN-код. Для чого він потрібен?

Від початку року в Полтавській області було виявлено 3 транспортні засоби, агрегати яких змінено чи підроблено, 1 транспортний засіб, що перебував у розшуку в Україні.

Шановні автовласники!

Просимо відповідально підходити до укладання договорів купівлі-продажу і перевіряти транспортні засоби на предмет відсутності ознак, що тягнуть за собою кримінальну відповідальність.
 
Регіональний сервісний центр МВС в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 1075
Категорія: Прес-реліз
Теги: відповідальність, номера, транспортний засіб




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ