Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


04.01.2022

Придбання квартири для здачі в оренду: специфіка вибору


Новобудова повинна вже мати упорядковану територію та всі готові комунікації, це дуже важливо для орендарів


Кожен, хто має можливість придбати квартиру для здачі в оренду, розуміє, що це спосіб для примноження своїх фінансових збережень. Таке капіталовкладення гарантує постійний прибуток з оренди, а також можливість продажу нерухомості у будь-який час без істотних фінансових втрат.


Придбання квартири для здачі в оренду
 

Якою повинна бути квартира для здачі в оренду?

Придбання квартири як активу, що заробляє гроші, – це не одне і те ж саме, що придбання власного житла. Необхідно оцінювати привабливість об’єкту в очах орендарів, а також власні витрати для приведення оселі в порядок. Всім цим вимогам відповідають сучасні квартири на Позняках в житловому будинку 31Z від девелопера «Ковальська». Ідеальне розташування, мальовничі краєвиди, розвинена інфраструктура, особлива архітектура – це далеко не всі переваги будівлі, тож не треба довго розмірковувати над придбанням квартири в 31Z.

Ідеальна нерухомість для оренди – це:
  • квартира невеликої площі;
  • об’єкт, що розташований поблизу від транспортних шляхів та який має всю необхідну інфраструктуру;
  • площа, що знаходиться на середніх поверхах;
  • квартира в новому, пристойному та чистому домі, якому ще менше ніж 5 років;
  • житло у будівлі, зведеної з використанням сучасних високоякісних матеріалів;
  • зручні та безпечні апартаменти зі справними комунікаціями, що знаходяться в зеленій зоні (ідеально – біля парку).
Бажано вибирати надійного та перевіреного девелопера, що гарантує здачу будівлі в експлуатацію в потрібний строк. Новобудова повинна вже мати упорядковану територію та всі готові комунікації, це дуже важливо для орендарів. Додатковим бонусом буде близькість житла до соціальних об’єктів інфраструктури: поліклінік, шкіл, дитячих садків, магазинів.

Рентабельність квартир для здачі в оренду

Експерти ринку нерухомості радять покупцям звернути увагу на житло, що має максимальні показники прибутковості. Це можуть бути об’єкти економрівня (бюджетні одно- та двокімнатні квартири) чи квартири бізнес-класу. Відомо, що «одинарки» є більш рентабельними, ніж варіанти з більшою кількістю кімнат.

Важливим буде і місце розташування новобудови. Свідомо дорогою покупкою буде оселя в великому місті, а ось квартира в передмісті обійдеться дешевше, в найближчій перспективі вона гарантує досить пристойний прибуток. Слід також враховувати, що з плином часу передмістя перетворюються на екологічно привабливі околиці мегаполісу.

Схожі матеріали:
👁 228
Категорія: Прес-реліз
Теги: прибуток з оренди, квартира для здачі в оренду, квартири на Позняках




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ