Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.08.2020

Приватні виконавці для послуг виконання судових рішень в Україні


Які переваги у співпраці з приватними виконавцями "Факт"


Як обрати приватного виконавця для виконання судових рішень

Протягом останніх років наявність суттєвих проблем з питань виконання судових рішень в Україні негативно відображались на рівні правової захищеності громадян та іноземних інвесторів. Із запровадженням інституту приватних виконавців суттєво покращено ефективність процесу виконання судових рішень. Приватні виконавці довели свою спроможність у сфері реалізації судових рішень, а також суттєво зменшили навантаження на підрозділи державних виконавців.

Сьогодні кожен громадян України в праві самостійно вибирати, якими послугами скористатися. Ви можете звернутись, як до державних, так і до приватних виконавців в Україні. Дійсно, оплата приватних виконавців вартує дорожче, ніж державних. Разом з тим, в умовах конкуренції, як між собою, так і державними виконавцями, приватні виконавці "Факт" виконують свою роботу краще і ефективніше.
 

Як обрати приватного виконавця для виконання судових рішень
 

Які переваги у співпраці з приватними виконавцями "Факт"

Сайт приватних виконавців https://fakt.org.ua зібрав висококваліфікованих юристів, які працюють на всій території України, мають достатній професійний рівень та за роки роботи довели свою високу ефективність.

Замовляючи послуги приватного виконавця в об'єднанні приватних виконавців України "Факт", клієнт зможе отримати якісну та ефективну юридичну допомогу.

Тепер при виконанні судових рішень на стягнення боргів з юридичних та фізичних осіб Вам не треба витрачати свій дорогоцінний час, що суттєво оптимізує витрати фірми чи підприємства, а також позитивно позначиться на фінансово – господарських показниках в бізнесі.

Повноваження приватних виконавців

Приватні виконавці наділені всіма необхідними повноваженнями, які дозволяють забезпечити:

  • належне забезпечення виконання судових рішень;
  • виконання написів з нотаріату;
  • виконання рішень комісій з розгляду трудових спорів;
  • представництво інтересів в ході судових процесів;
  • широкий спектр послуг в процесі стягнення заборгованості чи проблемних активів.

Зростання кількості судових рішень, виконаних за участю приватних виконавців https://fakt.org.ua/uk/category/judgments-ua/ у примусовому порядку, суттєво сприяє підвищенню рівня довіри до органів правосуддя та інших державних інституцій, які стають дієвим інструментом у вирішенні важливих проблем. В наших списках приватних виконавці в об’єднання "Факт" зібрано потужну команду кваліфікованих юристів з практичним досвідом роботи та бездоганною репутацією, які можуть представляти інтереси в різних регіонах України.



Схожі матеріали:
👁 1447
Категорія: Прес-реліз
Теги: виконати судове рішення, приватні виконавці, виконанні судові рішення, Приватний виконавець, приватні виконавці в Україні, сайт приватних виконавців




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ