Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


03.04.2017

Про спільне засідання виконавчого комітету Гребінківської міської ради та постійних комісій міської ради


Першим на розгляд виносилося питання «Про добровільне об’єднання територіальних громад»


Про спільне засідання виконавчого комітету Гребінківської міської ради та постійних комісій міської ради29 березня  під головуванням міського голови Віталія Колісніченка відбулося спільне засідання виконавчого комітету Гребінківської міської ради та постійних комісій міської ради з питань соціально-економічного розвитку, будівництва, житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту, земельних відносин, екології, раціонального природокористуван, з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування та інформаційного забезпечення, з питань бюджету, фінансів, підприємництва, управління майном.

Першим на розгляд виносилося питання  «Про добровільне об’єднання  територіальних громад».

По цьому питанню доповідала секретар міської ради Людмила Цапенко. Вона проінформував присутніх, що уже отриманий висновок Полтавської обласної адміністрації щодо відповідності Конституції України   та законам України проектів рішень Гребінківської міської, Мар'янівської та Слободо-Петрівської сільських рад Гребінківського району Полтавської області «Про добровільне об'єднання територіальних громад», тому на 14 (позачерговій) сесії міської ради потрібно прийняти остаточне  рішення про добровільне об’єднання територіальних громад.

Коли рішення буде прийнято, ЦВК призначить вибори голови та депутатів об’єднаної територіальної громади. Учасники засідання схвалили  рішення щодо добровільного об’єднання територіальних громад міста Гребінка,  Слободо-Петрівської та Мар’янівської сільських рад в міську територіальну громаду з центром у місті Гребінка.

Продовжилося засідання розглядом питань: у сфері регулювання земельних відносин, розглядом заяви про наміри ПАТ «Лубнигаз» по проекту «Влаштування АГЗП по вулиці Чернишевського, 26 в м. Гребінка Полтавської області», про реєстрацію змін до колективного договору між адміністрацією та трудовим колективом КП !Центр надання послуг та консультацій Гребінківської районної ради», про коригування тарифу на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, що надаються КП «Гребінківський комбінат комунальних підприємств», про перелік вулиць та провулків міста, на яких буде проводитися поточний (ямковий) ремонт у 2017 році, про надання дозволу Портянці М.І. на будівництво господарської будівлі, було  затверджено зведені кошторисні розрахунки вартості робіт.

По всіх питаннях внесених до порядку денного  були прийняті відповідні рішення.

Схожі матеріали:
👁 926
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: засідання, Віталій Колісніченко, Мар’янівка, Гребінка, Слободо-Петрівська




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ