Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.06.2022

Продуктові набори для переселенців


Починаючи з 1 липня 2022 року внутрішньо переміщені особи, що проживають на території Гребінківської громади можуть безкоштовно отримати продуктові на


гуманітарна допомога у вигляді продуктів харчування

Гребінківська громада в рамках співпраці з ГФ 'Капеланський патруль" та Дім милосердя м.Лубни отримала гуманітарну допомогу у вигляді продуктів харчування для внутрішньо переміщених осіб.

Починаючи з 1 липня 2022 року внутрішньо переміщені особи, що проживають на території Гребінківської громади можуть безкоштовно отримати продуктові набори.

В зв’язку із обмеженою кількістю продуктових наборів, в першу чергу їх отримають сім’ї з дітьми, особи похилого віку (60+) та особи з інвалідністю, що перемістилися із територій де тривають бойові дії, які тимчасово окуповані та оточені.

При собі мати оригінал документу, що посвідчує особу, оригінал довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи.
 
Адреса видачі допомоги: м.Гребінка, вул. Євгена Гребінки, 13, міський Будинок культури.
Час видачі з 09.00 до 16.00. з перервою з 12.00 до 13.00

Щоденно, крім суботи та неділі.

Дякуємо друзям та партнерам за підтримку людей в цей непростий час для України.

Гребінківська міська територіальна громада

Схожі матеріали:
👁 338
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: гребінківська громада, гуманітарна допомога




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ