Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


16.01.2022

Професійне обладнання та інвентар для ресторанів


Давно працюючий бізнес зможе оновити кухонні аксесуари та приладдя, а також посуд для ресторанів та барів та одноразову тару


Бізнес HoReCa залежить від правильного підбору потрібного інструменту, обладнання та посуду, щоб організувати весь процес роботи. Добротний кухонний інвентар для ресторанів дозволить готувати та красиво подавати шедеври кухарського мистецтва.

Відвідувачі вашого закладу залишаться задоволені чудовими стравами та вишуканим сервіруванням столу, а значить, вони оберуть ваш ресторан чи кафе наступного разу та порадять його друзям. Наповнити професійну кухню вашого закладу всім необхідним обладнанням допоможе інтернет-магазин «Форвард». В асортименті ви знайдете якісний інструмент, ресторанний посуд, аксесуари та засоби для підтримання чистоти.

Компанія FORWARD - найбільший магазин ресторанного та професійного кухонного обладнання, інвентарю та посуду в Україні.
 
ресторанний посуд
 

Різноманітність та вибір продукції

За допомогою інтернет-магазину Forward-ua.com будь-який ресторан, кондитерська або бар отримають кухонний, кондитерський інвентар та професійне обладнання відмінної якості. Для готельного бізнесу компанія пропонує товари для клінінгу та гігієни, посуд та предмети сервірування. А заклади швидкого харчування оцінять великий вибір одноразового посуду та пакувальних матеріалів.

Давно працюючий бізнес зможе оновити кухонні аксесуари та приладдя, а також посуд для ресторанів та барів та одноразову тару. Якщо ж відкривається новий ресторанний заклад, компанія «Форвард» зможе вам у цьому допомогти. На сайті можна підібрати все необхідне для початку ресторанного бізнесу: від витратних матеріалів та кухонного інвентарю до висококласного професійного обладнання для ресторанів.

Переваги магазину «Форвард»

  • Шоуруми в Києві, Дніпрі, Харкові, Львові, де демонструються предмети сервірування, обладнання для барів і ресторанів.

  • Можливість вибрати найкращий та потрібний інвентар для успішного функціонування конкретного виду бізнесу.

  • Професійне кухонне приладдя тільки від перевірених постачальників.

  • Консультанти-експерти у ресторанному бізнесі допоможуть вам визначитися з необхідним обладнанням та приладдям для вашого закладу.

  • Оперативна доставка товарів здійснюється у зручні для вас терміни.

  • Конкурентні ціни на весь асортимент продукції.
Бездоганна робота протягом декількох років дозволила компанії «Форвард» завоювати не лише кохання постійних клієнтів, але авторитет сучасних рестораторів, повагу серед професійних шеф-кухарів та керуючих. З допомогою «Форвард» ваш заклад відкриється ще швидше і гості залишаться задоволені найдрібнішими деталями.

Схожі матеріали:
👁 333
Категорія: Прес-реліз
Теги: інвентар, ресторанний посуд, Професійне кухонне приладдя




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ