Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


22.09.2022

Профілактичний захід для клієнтів пробації Гребінківщини за участі дільничного офіцера поліції


Основною його метою є профілактика вчинення повторних правопорушень


Профілактичний захід для клієнтів пробації Гребінківщини

Здійснення органом пробації належного нагляду за поведінкою осіб, яких було звільнено від відбування покарання з випробуванням, неможливо без взаємодії з органами поліції.

21 вересня для суб’єктів пробації Лубенського районного сектору №1 в рамках проведення профілактичних заходів щодо попередження вчинення повторних злочинів проведено захід на тему «Попередження рецидивної злочинності».

Основною його метою є профілактика вчинення повторних правопорушень, усвідомлення учасниками соціально-небезпечного характеру протиправних вчинків, які призвели до кримінальної відповідальності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спільно з представником Центру комплектування говоримо з клієнтами пробації про захист України

Під час бесіди дільничний офіцер поліції Олег Бондар роз’яснив присутнім різницю між кримінальним та адміністративним правопорушенням, зазначивши, що окремі види протиправних дій можуть відноситись як до адміністративних порушень, так і до злочинів, в залежності від ступеня завданих збитків та інших умов.

Суб’єкти пробації отримали компетентні відповіді на всі питання, які їх цікавили.

Схожі матеріали:
👁 319
Категорія: Актуально
Теги: Гребінківщина, правопорушення, профілактичний захід




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ