Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.01.2020

Програмний продукт Microsoft Windows 10 зазнає відчутних змін


Microsoft випускає великі поновлення для Windows 10 два рази в рік


Microsoft випускає великі поновлення для Windows 10 два рази в рік: навесні та восени. Як заявляла свого часу компанія, Windows 10 – це не просто чергова операційна система, а сервіс. Тому очікувати умовну Windows 11 в найближчому майбутньому не варто.

Програмний продукт Microsoft Windows 10 зазнає відчутних змін
 

Тим часом, в 2019 році два великих поновлення були далеко не «рівноправні». Весняне принесло безліч нових функцій і рішень, тоді як осіннє було швидше націлене на оптимізацію і поліпшення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рекомендації щодо захисту комп’ютерів від кібератаки вірусу-вимагача

Джерела стверджують, що в поточному році ситуація повториться. Весняне оновлення Windows 10 20H1 вже готове, і Microsoft просто доводить його до розуму. Воно принесе нові функції і зміни. А ось восени Windows 10 20H2 знову буде мінорним. Ймовірно, таким чином Microsoft хоче знизити навантаження і на своїх розробників, і на великих корпоративних клієнтів. До того ж такий підхід повинен дозволити компанії зменшити кількість помилок, що виявляються в ОС.

Схожі матеріали:
👁 747
Категорія: Актуально
Теги: Microsoft, Windows 10, програмний продукт




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ