Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


20.07.2019

ПВХ штори для альтанок (м'які вікна) – для вашого комфорту


Основою при виготовленні м'яких вікон служить полівінілхлорид


Дача у багатьох людей асоціюється з сезонною фізичною працею і регулярними клопотами. Але поширена думка не цілком відповідає дійсності, оскільки дачні будиночки служать місцем чудового відпочинку. А якщо будинок має прибудову у вигляді тераси – найкраще місце для відновлення сил не варто і шукати.

Що це за матеріал?

ПВХ штори для терас захищають від негоди, настирливих комах і дратівливих сторонніх шумів. Установка м'яких вікон можлива не тільки на дачній веранді, все частіше подібні вироби зустрічаються на терасах кафе і ресторанів. В кінці осені і взимку відкриті веранди стають причиною додаткових турбот, уникнути які допомагають м'які вікна. З їх допомогою не доводиться очищати терасу від падаючих восени листя і снігу – взимку.


М'які вікна для веранди
 

Основою при виготовленні м'яких вікон служить полівінілхлорид, зарекомендував себе як екологічно безпечний і надійний матеріал. Вікна виявляються ідеальним рішенням для облаштування терас, альтанок і відкритих майданчиків.

Переваги ПВХ штор

Встановивши на веранді прозорі штори, ви зможете комфортно проводити час в колі близьких людей, незалежно від пори року і погодних умов. Можливості та переваги вікон з полівінілхлориду різноманітні:

  • Елегантність і підкреслення стилю.
  • Створення затишку в альтанці, ефекту захищеності.
  • Легко миються і очищаються при забрудненні.
  • Захист від холоду, комах і опадів.
  • Сучасна фурнітура додає функціональності (можливо згортання вікон в рулон).
  • Гниття, виникнення грибка і цвілі виключено .
  • Швидкий монтаж.
  • М'які вікна мають легку конструкцію.
  • Конструкція виготовлена з негорючих матеріалів, що не має специфічного запаху.

Конструктивне рішення м'яких вікон для веранд, альтанок і відкритих майданчиків може відрізнятися, і кінцевий варіант завжди обговорюється з клієнтом заздалегідь.

Різновиди вікон із ПВХ

Продукція французької компанії Extruflex і японський бренд Achilles – одні з популярних рішень для облаштування веранд і терас. Все завдяки надійності, довговічності і найменшою усадкою прозорої плівки ПВХ. Види ПВХ штор:

  1. прозорі;
  2. комбіновані.

Прозоре м'яке скло всередині виконано з полівінілхлоридної плівки. При необхідності облаштувати вікна в широких отворах допускається з'єднання полотен (стандартна ширина полотна становить 1,4 метра). Шви можуть бути вертикальні і горизонтальні. Внаслідок спайки полотен міцності матеріалу не поступаються цілісному вікну.
 

ПВХ штори для веранди


Комбінований варіант передбачає поєднання з непрозорим тентом. Таке рішення коштує трохи дешевше, ніж повністю прозорий матеріал. Не прозоре м'яке вікно виробляється з тентової тканини, монтується там, де не потрібно скління. Поворотна скоба, наглухо, квадратні скоби і люверси з ременем – способів фіксації ПВХ вікон кілька. З усіх питань, що зачіпають вибір і монтаж вікон, звертайтеся до фахівців.

Джерело: https://pvh-shtory.com.ua/



Схожі матеріали:
👁 929
Категорія: Прес-реліз
Теги: штори, комфорт, вікна, Переваги, альтанка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ