Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


03.03.2014

Районний семінар вчителів початкових класів


27 лютого в Гребінківській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 відбувся районний семінар вчителів початкових класів


Районний семінар вчителів початкових класів

27 лютого в Гребінківській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 відбувся районний семінар вчителів початкових класів на тему «Використання інноваційних технологій для розвитку творчих здібностей молодших школярів».

Метою заходу була реалізація особистісно орієнтовного підходу до розвитку, виховання і навчання дітей шляхом відновлення змісту освіти та впровадження проектної технології на всіх ступенях навчання.

Без творчості немислиме пізнання людиною своїх сил, здібностей, нахилів, неможливе утвердження поваги до себе. Без творчого життя особистість не може бути вихованою.

Починаючи з першого класу, вчителі початкових класів Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 пробуджують в учнях задатки творчості, вчать їх бачити у звичайному – захоплююче формують навички організації вибірковості почутого і побаченого.

Іванченко О.А., класовод 1 класу, ознайомила присутніх з інформаційно-пошуковим проектом з природознавства «Природа рідного краю». Бондаренко І.П., вчитель 2 класу, зачарувала надзвичайно цікавим і емоційним творчо-пошуковим проектом з читання «Життєві дороги Лесі Українки».

Гетта Ю.Г. разом з учнями 3 класу довела навчальним проектом з основ здоров΄я, що «пожежа – найстрашніша біда», застерегла, склавши пам΄ятки, як рятуватися від такої стихії. Акусова Н.А. зі своїми четвертокласниками закликала «зберегти природу разом».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За аналізом крові можна визначити тривалість життя

Пізніше був проведений хвилюючий виховний захід, на який були запрошені випускники школи, котрі досягли помітних успіхів у житті і діти котрих навчаються в даному навчальному закладі. Гринь Н.О., директор Гребінківської музичної школи, Педоряка С.Г., журналіст районної газети «Гребінчин край», Наріжна О.О., вихователь д/с з багаторічним стажем, в сім΄ї якої прослідковується наступність поколінь (батько працював вчителем іноземної мови у цій школі, а донька, теж вчитель іноземної мови, передає свої знання учням Стукалівської ЗОШ І-ІІ ст.) Вони пригадали своє шкільне життя у рідних стінах, вчителів, яким безмежно вдячні за науку, і побажали всім натхнення, творчості і успіхів у нелегкій учительській праці.

На семінарі обговорено питання щодо введення орієнтовних вимог щодо оцінювання навчальних досягнень учнів із базових дисциплін у системі загальної средньої освіти, результати районного методоб'єднання вчителів початкових класів на наступний рік.

Схожі матеріали:
👁 988
Категорія: Актуально
Теги: районний семінар, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ