Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.11.2013

"Раз у болоті зібралися на мітинг – значить справді допекло", – учасниця мітингу на Полтавщині.


На центральній площі курортного Миргорода провели мітинг на підтримку євро інтеграції України


"Раз у болоті зібралися на мітинг – значить справді допекло", – учасниця мітингу на Полтавщині

Сьогодні зранку на центральній площі курортного Миргорода провели мітинг на підтримку євро інтеграції України.

Людей зібратися на мітинг спонукали події, що відбулися цієї ночі у Києві. Видніються прапори Ради Європи, України та прапор Миргорода.

"Ви хоч раз бачили, щоб у нашому місті на мітинг зібралася така кількість людей? Раз у болоті зібралися на мітинг – значить справді допекло. А Миргород - це болото. Ще Гоголь про це писав. У нас важко людей підняти на якісь акції. А тут вийшли, щоб поділитися наболілим за ці дні", – пояснює 65-річна Валентина Сидорчук. –"Я біля п'ятої ранку тільки спати лягла.

З чоловіком дивилися та слухали новини із Києва. Аж за серце хватає. Це ж як треба наплювати на людей, поховати їхні надії на краще життя .Нам усе кажуть: потерпіть. І до чого дотерпілися, вже всі бачать. У нас має бути гасло одне: європейські цінності, Україну у Європу. Та якби таке сталося, як у нас, то в любій європейській країні президент сам би подав у відставку.

Збоку автобусної зупинки підходять кілька жінок. Слухають, що говорять виступаючі. Із мегафона чути, що люди втомилися боятися. І планують організовано їхати на Київ попри те, що мітинг у Києві розігнали.

Збоку кіоску з'являються двоє чоловіків. В одного у руках пляшка пива. Цікавляться, скільки платитимуть за поїздку у Київ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Семінар - практикум вихователів ДНЗ "Сучасне заняття в дошкільному навчальному закладі"

"Іди звідси, п'янь підзаборна. Тут доля наших дітей рішається, а йому все гроші давай",– викрикує якийсь чоловік із натовпу.

"Я жила у Європі і знаю як там. І вони, наші депутати та олігархи давно вже живуть у Європі. А ми для них холопи. От вони й хочуть, щоб ми не знали європейського життя, а й надалі лишалися рабами. Рабом же легко управляти і маніпулювати. От тому Янукович і відвернувся від Європи. Інших причин немає. От кажуть, ми не готові, виробництво не модернізоване. А питається, де ж ви були всі ці роки? У нас мільярдерів уже більше ніж у інших країнах. Чого ж не модернізували?

Я там у день получала нашу мінімальну заробітну плату, ту що за місяць у нас була. Я працювала у Іспанії більше двох років. Там ні пшеницю не вирощують, ні цукрові буряки. Там мрамор, оливки.. І що мене вразило. Сюди приїхала, а якраз прем'єром був Янукович, то у нас сахар, мука, хліб набагато були дорожчими ніж там.. От і думайте, чому наші олігархи-мільярдери разом із Януковичем так бояться приєднання до Європи?"
Джерело: <a href="http://gazeta.ua/articles/politics/_raz-u-boloti-zibralisya-na-miting-znachit-spravdi-dopeklo-uchasnicya-mitingu-na-/529053">Gazeta.ua</a>

Схожі матеріали:
👁 1449
Категорія: Актуально
Теги: Полтавщина, Миргород




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ