Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


25.01.2022

Рекомендації щодо купівлі б/у автомобіля


Одна з найбільших проблем покупців - це потоплені авто. Такі автомобілі - це металобрухт, який повинен утилізуватися


Автомобілі з Європи та США відрізняються відмінними експлуатаційними характеристиками та красивим зовнішнім виглядом. Однак у таких машин є один великий недолік - це висока ціна. Тому придбати новий транспортний засіб по кишені не кожному жителю України.

Щоб вигідно купити вживаний автомобіль з Європи або США, необхідно звертатися до перевірених компаній з хорошою репутацією, наприклад, сервіс продажу і купівлі автомобілів в Україні MyMyCars.com за посиланням https://mymycars.com/used-cars/legkovi. Автомобільний каталог МайМайКарс співпрацює з понад 400 офіційними автокомпаніями, завдяки чому перед продажем проводиться повний техогляд вживаних авто, а вся докладна інформація перевіряється.

купівля б/у автомобіля
 

Ризики та проблеми купівлі автомобіля з рук

Основна проблема, з якою стикаються жителі України, купуючи машину з рук - це обман. Зараз велика кількість перекупників займаються придбанням автомобілів у страхових компаній, або в організацій, які утилізують машини після аварії. Це пошкоджені авто, які вимагають капітального ремонту. Однак з урахуванням невисокої вартості роботи в Україні, таке придбання досить вигідне. Перекупники купують транспортні засоби за копійки, ремонтують, та продають їх за ринковою ціною. Ідеальний ззовні вживаний автомобіль приховує в собі масу таємниць. Такий автомобіль через кілька років дає про себе знати у вигляді ланцюжка несправностей.

Щоб не потрапити на гачок дилерів, варто співпрацювати з перевіреними компаніями з хорошою репутацією. Крім того, рекомендовано звертатися в організації, які здійснюють оформлення та займаються постановкою автомобіля на облік. Можна шукати залізного коня, користуючись дошками оголошень.

Не варто купувати автомобіль з рук, який виступає заставою або має ряд обмежувальних дій. Оптимальний варіант, який дозволить убезпечити покупця - це придбання машини за договором купівлі-продажу.

Де найкраще придбати якісний європейський автомобіль?

Існує кілька варіантів придбання:

  • з рук, у звичайних водіїв, які продають своє власне вживане авто;
  • на аукціонах, які проводяться за кордоном;
  • в автосалонах;
  • на авторинках.

Для купівлі на аукціонах доведеться їхати в іншу країну, або співпрацювати з компаніями, які допоможуть у придбанні, розмитнення і перегоні машини в Україну. Зараз існує багато організацій, які надають такі послуги. Однак в такому випадку витрати на розмитнення, ремонтні роботу і перереєстрацію несе покупець. Відповідно вартість машини може бути трохи вище, ніж у тієї, яку придбали в Україні з рук. Авторинок - непоганий варіант, який дозволяє оглянути автомобіль та зробити правильний вибір.


купівля б/у автомобіля
 

Зараз купівля машини з пробігом можлива в автосалонах. Купуючи автомобіль, обов'язково перевіряйте всі документи. Якщо є найменша підозра щодо якості машини, її цілісності, варто потерпіти з придбанням, або відправитися разом з власником до автосалону для проведення незалежного огляду та діагностики. Це дозволить виявити слабкі місця, і дізнатися про можливі ремонти. Досвідчені покупці відправляються на огляд зі спеціальним товщиноміром, який визначить товщину фарбового покриття на поверхні кузова. Якщо воно занадто товсте, це говорить про наявність шпаклівки, і ремонт машини після аварії.

Одна з найбільших проблем покупців - це потоплені авто. Такі автомобілі - це металобрухт, який повинен утилізуватися. Однак нерідко їх продають на різних іноземних аукціонах, ремонтують в пострадянських країнах, що допомагає істотно заощадити.
 



Схожі матеріали:
👁 443
Категорія: Прес-реліз
Теги: Автомобілі з США, купівля б/у автомобіля, Автомобілі з Європи




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ