Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


16.03.2020

Робота оператора в контакт-центрі в Дніпрі


Робота оператором в контакт-центрі хороша тим, що можливо вибрати для себе будь-який зручний графік:


Оператор в контакт-центрі - фахівець відділу продажів і обслуговування клієнтів будь-якої виробничо-торгової компанії або фірми, що надає які-небудь послуги.

Інша назва - фахівець call- центру.

Особливості професії

Робота оператора в контакт-центрі компанії АЛЛО https://work.allo.ua/work-in-contact-center досить рутинна, за робочий час відбувається величезна кількість безперервних вхідних і витікаючих дзвінків, тобто переговорів з потенційними і існуючими клієнтами фірми, яких необхідно консультувати з питань, що стосуються товарів, що продаються, або послуг, що надаються. У окремих випадках в обов'язку такого фахівця входить лише той, хто отримав дзвінок від клієнтів і переклад на відповідних менеджерів компанії, хоча буває і так.

 
Робота оператора в контакт-центрі в Дніпрі
 

Найчастіше ж це реклама по телефону, де необхідно уміти представити товари, послуги а також саму компанію в найкращому світлі, щоб клієнт захотів вчинити купівлю. У цій професії необхідно знати усю інформацію про товари, що продаються, і послуги фірми, і не упустити жодну дрібницю при розмові, адже будь-яка помилка вплине на підсумкову вартість послуги і час, що витрачається фірмою на її надання. Тут важлива така риса, як усидливість.

Без неї ж не обійтися і при введенні інформації у базу даних, якщо в обов'язку оператора входить також оформлення заявок в комп'ютерній програмі.

Робота оператором в контакт-центрі хороша тим, що можливо вибрати для себе будь-який зручний графік: це може бути і п'ятиденний робочий тиждень, і робота на півставки в уранішню, денну або вечірню зміну, і робота тільки по вихідних днях.

Окрім того, що оператор повинен мати досить грамотну мову без слів-паразитів, він також повинен проявляти максимальну компетентність в розмові з клієнтами. Такі слова, як "напевно", "не упевнений", "не в курсі" в розмові з клієнтами неприйнятні і зазвичай замінюються ввічливою фразою "Залишайтеся, будь ласка, на лінії, я уточню інформацію з Вашого питання", після чого оператор в найкоротший проміжок часу дізнається потрібну інформацію у відповідного співробітника фірми.

Тобто як "голос компанії" оператор повинен показати максимальну компетентність, інакше клієнт втратить довіру до фірми.

Оператор контакт-центру також має бути готовий до дозволу конфліктних ситуацій, проявляючи при цьому ввічливість і розуміння в розмові з клієнтом. У подібних ситуаціях, уточнивши в чому конкретно полягає скарга клієнта, оператор найчастіше вибачається від імені фірми і потім переводить дзвінок у відповідний відділ контролю якості товару або послуги компанії.

Оператор телефонного центру має перспективу зростання усередині компанії до начальника відділу call- центру або менеджера фірми.

Робоче місце

Оператори телефонних центрів працюють у відділах продажів і обслуговування клієнтів будь-яких виробничих і торгових компаній. На робочому місці оператора завжди є телефон, а також найчастіше навушники і мікрофон, можлива наявність комп'ютера.

Важливі якості

Комунікабельність, ввічливість, уміння встановлювати контакт з людьми, грамотна мова, відсутність слів-паразитів, доброзичливість, приємний тембр голосу, терплячість, здатність до рутинної роботи, орієнтованість на результат, усидливість.

Схожі матеріали:
👁 451
Категорія: Прес-реліз
Теги: Дніпро, робота, контакт-центр




Всього коментарів: 1

0
1 Вячеслав   (16.07.2020)
Тут теж гарні фахівці, не раз мене виручали

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ