Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.10.2022

Розкішний позашляховик Rezvani Vengeance пропонує повний захист для любителів тактичних транспортних засобів


Vengeance коштує 249 000 доларів та має футуристичний корпус зі скловолокна, створений відомим дизайнером Міленом Івановим


Розкішний позашляховик Rezvani Vengeance

Каліфорнійський автомобільний виробник високопродуктивних спортивних автомобілів Rezvani Motors представив семимісний позашляховик Vengeance, з його «агресивним» дизайном та військовими надбудовами.

Vengeance коштує 249 000 доларів та має футуристичний корпус зі скловолокна, створений відомим дизайнером Міленом Івановим. У нього є практичні вентиляційні отвори, вигравіруване лазером маркування «REZVANI» на задній частині та сталеві бампери, які можна використовувати як таран. Його підтримують 22-дюймові колеса із плоскими сталевими пластинами з 35-дюймовими позашляховими шинами.

Двигун – типовий агрегат Cadillac. У клієнтів є вибір між 3,0-літровим турбодизелем-6 потужністю 277 л. і крутним моментом 460 фунт-футів, 6,2-літровим V-8 потужністю 420 л. 8 з 682 кінськими силами та 653 Нм крутного моменту. До обох підключається автоматична 10-ступінчаста коробка передач. Повний привід опція; задній привід за замовчуванням.

Розкішний позашляховик Rezvani Vengeance
 

Фотографії інтер'єру показують приладову панель, ідентичну панелі приладів повнорозмірного позашляховика від General Motors, в комплекті з 38-дюймовим вигнутим OLED-дисплеєм Escalade. Для Vengeance Rezvani покращив шкіру від Escalade.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Електричний автомобіль-амфібія багатоцільовий транспорт для людей, що живуть близько до води

На додаток до підігріву сидінь першого та другого ряду, тризонного клімат-контролю, дистанційного запуску та панорамного люка на даху, Rezvani оснащений великим списком опцій комфорту. Інтер'єр із білою шкірою та розкішними матеріалами, ймовірно, буде низка «модифікацій», доступних для більш заможних покупців.


Розкішний позашляховик Rezvani Vengeance
 

Але справжньою перевагою автомобіля є його додатковий військовий пакет вартістю 95 000 доларів, який включає військові шини Run-Flat, куленепробивне скло, бронежилет, захист днища від бомб і посилену підвіску, щоб витримати вагу броні.

Військовий пакет також включає стробоскопи, магнітні засуви, дозатор перцевого балончика, генератор димової завіси, безперервний відеозапис, електрифіковані дверні ручки, систему внутрішнього зв'язку, тепловізійне нічне бачення, електромагнітний імпульсний (ЕМІ) захист, тепловізійне нічне бачення, апп аптечка для переохолодження та протигази.

Розкішний позашляховик Rezvani Vengeance
 

За додаткові 2500 доларів ви також можете отримати сонячні панелі та вбудований акумулятор, який може забезпечити понад 1 тисячу ват автономної енергії. Пакет для накачування/здування шин коштує додатково 3500 доларів.

Схожі матеріали:
👁 347
Категорія: Технології
Теги: позашляховик, автомобіль, бронеавтомобіль




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ