Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


27.09.2021

Розумні світильники Regent Lighting спростять робочі процеси і зроблять новий крок в архітектурному облаштуванні простору


Кожна функція світильників Regent Lighting визначає етапи роботи всередині самої будівлі


Компанія MyData Analysis створила нове високотехнологічне рішення, що скорочує витрати, яке може спростити і прискорити всі робочі процеси і успішно застосовується в інтелектуальних будівлях для економії часу і грошей.

Сучасний офіс сьогодні - це не про стандартні коричневі столи і темні кабінети. Це в першу чергу скажений ритм, постійна зміна і рух, яке рухає вперед, і обов'язково потрібно, щоб така обстановка була підкріплена розумними дизайнерськими рішеннями, які суттєво впливають на якість роботи.


Розумні світильники Regent Lighting
 

Швейцарська компанія Regent Lighting спроектувала цілу технічну систему світильників, яка відкриває нові інтелектуальні елементи в цифровій мережі та широкі можливості для комфортної роботи. Світлодіодна система надає дані в режимі реального часу з використанням спеціальних вбудованих датчиків регуляції енергозбереження всієї будівлі.

Кожна функція світильників Regent Lighting визначає етапи роботи всередині самої будівлі: наприклад функція сенсорного управління MyData Analysis збирає дані навколишнього середовища і аналізує їх - це дані температурних показників. Функція Find My Asset може знаходити певні пристрої в будівлі, а функціональна можливість системи Find My Colleague допоможе знайти колегу.


Розумні світильники Regent Lighting
 

В системі розумних світильників Regent Lighting є безліч інших корисних властивостей: панель My Analytics - аналізує всі зібрані дані, функція Smart Cleaning - висвітлює місця, які потрібно прибрати, а функція Find My Place знаходить вільне місце для співробітника всього за кілька хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нова технологія без батарейок BFree гарантує вічний термін служби для різних пристроїв

«Результат нашої роботи - це високий ступінь ефективності і економія. Система розумних світильників уже зовсім скоро стане однією з головних складових, адже це важлива частина для якісної і цілеспрямованої роботи кожного колективу »- говорить компанія розробник.

Розумні світильники Regent Lighting


Схожі матеріали:
👁 412
Категорія: Технології
Теги: енергія, Швейцарія, Енергозбереження, освітлення, світильник




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ