Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


25.05.2023

Секретний бомбардувальник B-21 зможе виконувати місії без пілота та керувати іншими безпілотниками


B-21 Raider є одним із пріоритетних проектів для ВПС США, які прагнуть забезпечити свою перевагу в повітрі


B-21 Raider – стратегічний бомбардувальник

Стали відомі можливості нового секретного бомбардувальника B-21, який розробляє ВПС США. B-21 виконуватиме місії без пілота та керуватиме іншими безпілотниками, це дозволить збільшити бойові можливості та виживання літака в повітряному просторі противника.

B-21 Raider – стратегічний бомбардувальник, який має замінити застарілі B-1 та B-2. Він буде здатний нести ядерну та конвенційну зброю, а також інтегруватися з іншими елементами мережі центричної війни.

Для реалізації цих можливостей B-21 буде оснащена передовими системами штучного інтелекту, які аналізуватимуть дані з датчиків, прийматимуть рішення та координуватимуть дії з іншими апаратами. Також B-21 матиме високий рівень автономності та адаптивності до умов бойової ситуації, що змінюються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий безпілотник, вертолітного типу «Золотий орел», отримав можливість завдати точних ударів з повітря

Ще однією перевагою бомбардувальника є модульність. Подібно до винищувача F-35 Lightning II, B-21 включатиме модульні системи, які можна модернізувати і змінювати в міру розвитку сучасних військових технологій.

B-21 Raider – стратегічний бомбардувальник
 

B-21 Raider є одним із пріоритетних проектів для ВПС США, які прагнуть забезпечити свою перевагу в повітрі. B-21 матиме переваги перед існуючими та розроблюваними стелс-бомбардувальниками за рахунок своєї гнучкості, багатофункціональності та інноваційності.

Схожі матеріали:
👁 361
Категорія: Технології
Теги: Бомбардувальник, B-21 Raider, літак, бомбардувальник-невидимка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ