Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


16.02.2022

Шестиколісний модульний трактор Valtra Triple V може пересуватися різними типами доріг


Triple V проектувався як універсальний трактор, що повністю настроюється під завдання користувача


шестиколісний трактор від італійського дизайнера Паоло Де Джусті

Valtra Triple V – це концепція шестиколісного трактора від італійського дизайнера Паоло Де Джусті, який може легко пересуватися різними типами доріг. Він розроблений для будівельних та сільськогосподарських робіт, а також для перевезення важких вантажів із будь-яким типом завантаження. Модульна конструкція Triple V дозволяє приєднувати до зовнішньої рами додаткове обладнання.

Triple V проектувався як універсальний трактор, що повністю настроюється під завдання користувача. Основна конструкція встановлюється на просту раму під назвою Esoframe, до якої підключаються всі інші компоненти трактора та додаткове обладнання.

Розмір рами змінюється від 2,5 метрів при пересуванні дорогами загального користування до 3,2 метрів, що ідеально при установці об'ємного та важкого обладнання.

Кожне колесо трактора оснащене власним електродвигуном та незалежною адаптивною підвіскою зі змінною геометрією. Triple V працює від знімного акумулятора, але його також можна оснастити окремим гібридним дизельним двигуном для отримання додаткової потужності. Крім того, центральну вісь можна перемістити вперед або назад, для збільшення тяги та вантажопідйомності.

Triple V має два типи керування – з водієм та безпілотний. Для робіт, де присутність людини не потрібна, трактор може працювати автономно після сканування робочої зони за допомогою службового дрона, встановленого над кабіною водія. Безпілотник перевіряє наявність перешкод, а також може збирати зразки ґрунтів.

Конструкція трактора симетрична, тобто трактор не має чітко визначеної передньої або задньої сторони, а кабіна обертається на 360°. Ще одне цікаве рішення розробників концепції – кабіна може відокремлюватись від основного корпусу. Вона має невеликі колеса і може стати автономним транспортним засобом для пересування на невеликі відстані.

Схожі матеріали:
👁 380
Категорія: Технології
Теги: модульний трактор, трактор, електричний трактор




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ