Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.02.2020

Що таке термінал збору даних


Виды терміналів збору даних


Термінал збору даних - цей портативний пристрій, що дозволяє розпізнавати штрих-коди на різних товарах

Термінал збору даних - цей портативний пристрій, що дозволяє розпізнавати штрих-коди на різних товарах. Він аналізує отримані дані, а потім перенаправляє їх на головний пристрій (комп'ютер або KKM).

Термінал збору даних виконує роль міні комп'ютера, який збирає і обробляє інформацію, що дозволяє оптимізувати внутрішні торгові процеси. Компанія "Клеверенс" пропонує Вам готовий професійний інструмент - термінал збору даних https://cleverence.in.ua/oborudovanie/terminaly-sbora-dannyh/ для ведення бізнес процесів.


Що таке термінал збору даних
 

Принцип роботи терміналу збору даних

Термінал збору даних вважається комп'ютером, тому що в конструкції апарату передбачений ресурс внутрішньої пам'яті і продуктивний процесор.

Пристрій об'єднує в собі дисплей (у деяких моделях він сенсорний), механізм для розпізнавання штрих-кодів і інших товарних міток, акумуляторну батарею, що забезпечує дистанційну роботу, а також вбудовану клавіатуру.

Нижче ми розглянемо принципи функціонування терміналу збору даних:
 
Користувач натискає курок, що запускає механізм сканування і наводить скануючий промінь на мітку, розташовану на товарі;

Пристрій прочитує позначення, а потім за допомогою процесора аналізує і розпізнає його;

На дисплеї відображається інформація, закодована штрих-кодом (найменування товару, виробник, кількість позицій складського залишку і т.д);

В якості підтвердження операції сканування, лунає звуковий сигнал.

Принцип роботи терміналу збору даних, так само як і перелік його можливостей, безпосередньо пов'язаний з типом пристрою.

Виды терміналів збору даних

Існують наступні типи:
 
Початкового класу - використовуються на складах і в невеликих точках роздрібних продажів, при цьому немає необхідності в його взаємодії з програмами товарного обліку або інтернетом. Для того, щоб відправити отримані дані на основний пристрій, треба під'єднати до нього сканер за допомогою кабелю;

Кишеньковий - пристрій має невеликі габарити і продуктивний процесор. Може передавати отримані дані через мережі Wi - Fi, GPS і Bluetooth. Об'єднує в собі можливості сканера, комп'ютера і смартфону. Застосовується для забезпечення потреб експедиторів, співробітників служби доставки і для забезпечення торгової діяльності роз'їзного характеру.

Повнорозмірний - має усі можливості кишенькового типу пристрою, при цьому конструкція оснащена повноцінною клавіатурою. Пристрій використовується на будівництвах, в нафтовидобувній промисловості, а також для оптимізації роботи складів.

З пістолетним руків'ям - облаштування цього типу мають високу продуктивність, удароміцні властивості і інтелектуальний інтерфейс. Сфера застосування включає будівельні висотні роботи, мережеві гіпермаркети, будівельні магазини, регіональні склади. Подібні термінали оснащені модулями безпровідного зв'язку, удароміцними властивостями і дальністю розпізнавання позначень до 10 метрів.

Носимий сканер - пристрій закріплюється на зап'ястку користувача, а скануюча частина надівається на його палець. Має велику дальність розпізнавання штрих-кодів, а також дозволяє звільнити руки. Навігація і управління здійснюється за допомогою голосових команд.

Транспортний - пристрій використовується для роботи в транспорті і на навантажувальних платформах. Виконано в удароміцному корпусі, не сприйнятливо до вібрацій, призначено для оприбутковування і відвантаження товарів, а також для оптимізації процесу збору постачань.


Схожі матеріали:
👁 456
Категорія: Прес-реліз
Теги: термінал збору даних, термінал, збір даних




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ