Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


11.08.2022

Швидка доставка продуктів на дім та в офіс з сервісом Zakaz


Онлайн-сервіс замовлення продуктів Zakaz.ua переконає вас в тому, що веб-покупки – це не примха, а приємна необхідність


Швидка доставка продуктів на дім та в офіс з сервісом Zakaz

Сучасна реальність будь-якого українця полягає в тому, що час – це гроші. Кожен киянин намагається встигнути зробити багато справ протягом доби, тому частіше за все бракує часу для купівлі продуктів у свій дім чи офіс. І це справді так. Навряд після важкого трудового дня є час та сили для того, щоб піти до супермаркету та купити всі необхідні товари.

Частіше за все такі походи супроводжуються заторами, пошуками місця для паркування та чергами. Погодьтесь, це зовсім не те, чим хотілось би займатися після 10 годин робочого часу? Але де купити свіжі продукти та якісні дрібнички для дому онлайн? Розв'язати цю проблему допоможе сервіс замовлень Заказ. Завдяки маркетплейсу ви можете замовити все необхідне, витративши всього 10-15 хвилин свого часу.

Багато українців відмовляються від переваг онлайн-шопінгу, оскільки вважають, що це дуже вартісна послуга. Онлайн-сервіс замовлення продуктів Zakaz.ua переконає вас в тому, що веб-покупки – це не примха, а приємна необхідність, бо ціни не відрізняються від тих, що представлені в стаціонарному супермаркеті.

Більше не потрібно витрачати свій час на пошук необхідних товарів, адже завдяки зручній системі пошуку ви швидко знайдете потрібні продукти. Онлайн-сервіс виконує доставку на дім з таких супермаркетів:
  • Novus;
  • Varus;
  • Auchan Україна;
  • Ultramarket;
  • МагаМаркет;
  • Таврія В;
  • Космос;
  • Восторг;
  • Пчілка;
  • Ринок Столичний.
Завдяки широкому асортименту, наявному у продажі, також відпадає необхідність у походах до магазинів косметики та побутової хімії. Для зручного пошуку скористайтеся фільтрами, введіть виробника, необхідний об’єм тощо, і ви знайдете потрібні товари за кілька секунд.

Доставка в офіс у Києві

Як уже зазначалося – життя сучасного жителя столиці буремне та швидке. Не завжди є вільна хвилинка, аби забезпечити собі гарний обід. Але якісне харчування не менш важливе, ніж виконання службових обов’язків. Не відриватися від робочих завдань дозволяє доставка в офіс. Дійсно, коли візьмешся за справу, то відволікатися на похід до найближчої кав’ярні зовсім недоречно. А що робити, коли закінчився папір або інші офісні дрібниці? У такому випадку скористайтеся сервісом онлайн-замовлень Zakaz.ua.

“Чому саме цей інтернет-магазин?” – запитаєте ви. У нас є відповідь, адже він може похизуватися цілим рядом переваг:
 
✔️ Великий вибір. Знайдеться все, від продуктів та кави до побутової хімії, канцелярії та інших офісних необхідностей.

✔️ Продаж товарів з різних супермаркетів. Якщо певного товару немає в одному магазині, завжди можна скористатися іншим.

✔️ Економія часу та сил. Більше не потрібно стояти в великих чергах, адже ви можете замовити все необхідне з доставкою до необхідної адреси.
 
Також великою перевагою є вартість і швидкість транспортування в Києві. Працівники кур’єрської служби знайшли оптимальні маршрути, які не дозволяють гаяти час на затори, тому вам не потрібно чекати на своє замовлення кілька годин.

Джерело: zakaz.ua

Схожі матеріали:
👁 361
Категорія: Прес-реліз
Теги: Онлайн-сервіс, замовлення продуктів, Швидка доставка продуктів




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ