Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


27.12.2021

Складні сонячні навіси позашляховика Thundertruck EV забезпечать корисну кількість енергії протягом цілого дня


Thundertruck також має набір складних навісів типу «крило кажана», встановлених на даху, які можна скласти для невеликого затінювання


Електричний позашляховий концепт Thundertruck EV має акумуляторну батарею, різко незграбний і військовий вигляд, який запозичений у Cybertruck, та висувні сонячні панелі для автономної зарядки.

Електричний позашляховий концепт Thundertruck EV

Thundertruck - це розробка креативної компанії Лос-Анджелеса, задумана як спосіб зайняти команду під час карантину COVID. "Замість того, щоб пекти хліб або вирішувати головоломки ми вирішили створити сучасний позашляховик - електромобіль", - каже команда Вольфганга.

Вольфганг каже, що він «має можливість підтримувати всю програму розробки продукту, від досліджень та стратегії до початкових ескізів та перших прототипів, аж до рекламних кампаній із запуску та створення контенту».

Електричний позашляховий концепт Thundertruck EV
 

Відтепер будь-який позашляховик із гострими кутами розглядатиметься як данина поваги звірові Tesla. Технічні характеристики дають йому колосальну акумуляторну батарею 180 кВтг і запас ходу 644 км із двомоторною трансмісією 4x4, що розвиває потужність 800 кінських сил та 1085 Нм. Очевидно, цього достатньо, щоб дати цьому звірові вагою 2776 кг час розгону за 3,5 секунди з 0-96 км/год.


Електричний позашляховий концепт Thundertruck EV
 

Але це ще не все, як «розширювач діапазону TT». Це додатковий набір коліс, двигунів та акумуляторна батарея потужністю 30 кВтг, яку ви можете прикріпити до задньої частини Thundertruck, щоб перетворити його на 940-сильний 6X6 з передбачуваним запасом ходу 900 км+.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Система Mitsubishi Emirai xS Drive спостерігає та контролює водіїв під час руху

Керівник групи розробників Вольфганг каже, що надбудова розширювача діапазону використовує технологію, що самобалансується, для легкого процесу з'єднання/роз'єднання.


Електричний позашляховий концепт Thundertruck EV
 

Thundertruck також має набір складних навісів типу «крило кажана», встановлених на даху, які можна скласти для невеликого затінювання і для заряджання батареї, оскільки вони зроблені з гнучких сонячних панелей.

Схожі матеріали:
👁 418
Категорія: Технології
Теги: електромобіль, електричний позашляховик, позашляховик, концепт




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ