Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.03.2014

Службою безпеки України припинено діяльність двох диверсійних груп, які діяли в Луганській області


Затримані провокували бійки з міліцією, а також тероризували місцевих активістів


Службою безпеки України припинено діяльність двох диверсійних груп, які діяли в Луганській області

"19 березня ц.р. співробітники Служби безпеки України затримали трьох осіб, які підозрюються у створенні диверсійних груп на території Луганщини, зокрема, лідера угруповання  та колишнього полковника міліції", – повідомили в СБУ.

 Окрім того, було встановлено п’ять професійно облаштованих конспіративних квартир для розміщення диверсійних груп.

 "Під час обшуку в приміщеннях виявлено детальні інструкції із завданнями для дестабілізації ситуації в державі, захоплення будівель органів влади  та зриву виборів президента України у травні цього року. Вилучено також нарізну вогнепальну зброю, інструкції зі стрілкової справи, списки учасників груп та гроші", - йдеться у повідомленні прес-служби.

 Затримані провокували бійки з міліцією, а також тероризували місцевих активістів, зазначають в СБУ.

 "Отримані дані, у тому числі покази затриманих, свідчать про те, що на території регіону діяли дві підготовлені диверсійні групи. У рамках кримінального провадження, розпочатого за ознаками злочину, передбаченого статтею 258 Кримінального кодексу України (створення терористичної групи), Служба безпеки України встановлює всіх учасників диверсійних угруповань та здійснює заходи з їх затримання", – підсумували у відомстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: «Як побачу красивий узор чи квітку - аж душа заболить від тої краси»

 Нагадаємо, 14 березня співробітники Служби безпеки України затримали так званого народного губернатора Луганської області Олександра Харитонова, який очолює радикальну організацію "Луганська гвардія".



Схожі матеріали:
👁 816
Категорія: Актуально
Теги: Луганщина, дестабілізація, СБУ




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ