Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


02.10.2019

Суха суміш Ceresit для гідроізоляції


Як користуватися сухими сумішами?


Гідроізоляційні роботи проводяться по бетонній поверхні з єдиною метою — виключити утворення вогкості та вологи усередині приміщень. Для їх виконання краще всього підходить гідроізоляція Ceresit CR65, до складу якої входить портландцемент, пісок, — в якості наповнювача і хімічні добавки. Купити Ceresit можна на сайті "Клуб Мастеров ". Суха суміш робиться на німецькому підприємстві Henkel - Konzern, що зарекомендувала себе з найкращого боку, як гаранта найвищої якості продукції, що випускається.

Види та сфера застосування Церезиту


Суха суміш Ceresit для гідроізоляції
 

Робляться два види складів сухої суміші: однокомпонентна і двокомпонентна. За вартістю однокомпонентна гідроізоляція Ceresit CR65 цілком доступна, що робить матеріал незамінним при проведенні будівельних і ремонтних робіт. Наноситься такий склад суміші на стіни і конструкції, які не схильні до деформацій, механічних дій, вібрацій і великих навантажень.

До них відносяться:
  • приміщення підвальні;
  • ванні кімнати,
  • душові та санвузли;
  • басейни та монолітні резервуари для води;
  • фундамент;
  • цокольна частина будівлі;
  • бетонні, залізобетонні та цегляні конструкції, заглиблені в ґрунт і надземні;
  • водоочисні та гідротехнічні конструкції;
  • промислові споруди.
Однокомпонентна обмазувальна гідроізоляція Ceresit в затверділому стані є надійним шаром, що має високу міру водо- і паронепроникній, завдяки чому створюється хороше протистояння будь-якому виду вологи: капілярної, ґрунтової та стічних вод.

Шар Ceresit можна наносити на поверхню практично будь-якого виду бетону. Частенько, для бетонної суміші використовують цемент М150 і цемент М200.

Як користуватися сухими сумішами?

Допоможе правильно приготувати склад гідроізоляції Ceresit CR65 інструкція, надрукована на паперовому мішку, в який запакована і продається суха суміш. Головною вимогою при з'єднанні однокомпонентного складу з водою являється суворе дотримання пропорцій. Для нанесення маси на вертикальну або горизонтальну поверхню застосовуються: щітка, валік, шпатель або розпилювач для фарб. Приготована суміш наноситься на очищену від пилу, бруду, залишків фарби та штукатурки поверхня.

Перед початком роботи стіни змочуються водою для створення кращого всмоктуючого ефекту та адгезії.

Схожі матеріали:
👁 499
Категорія: Прес-реліз
Теги: Ceresit, гідроізоляція, Ceresit для гідроізоляції, суміш




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ