Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


14.05.2022

Tesla Model 3 переробили на 6-тонний електричний всюдихід з гігантськими гусеницями


У сміливому експерименті на Tesla встановили величезні гусениці та посилену підвіску для бездоріжжя


всюдихід з гігантськими гусеницями

Електромобілі Tesla користуються великою популярністю серед тюнінг-ательє - з Tesla вже робили кабріолети, універсали, пікапи і навіть оснащували кулеметами, але всі попередні експерименти виглядають іграшками на тлі нового апгрейду. Ентузіасти вирішила перетворити Tesla Model 3 на всюдихід із гігантськими гусеницями, в результаті чого вийшов 6-тонний електричний позашляховик.

У сміливому експерименті на Tesla встановили величезні гусениці та посилену підвіску для бездоріжжя. Німецьким ютуберам вистачило зухвалості у хорошому розумінні цього слова піти на цей експеримент.


всюдихід з гігантськими гусеницями
 

Їм знадобилося всього чотири тижні, щоб втілити сміливий задум, і більшість цього часу було витрачено створення гігантських гусениць з використанням 1,3-тонних гусеничних стрічок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий «сонячний літак» може залишатися у повітрі цілий рік без посадки

Результат вражає. У результаті вийшла Tesla Model 3 з кліренсом 80 см, яка зможе їздити по пересіченій місцевості та бездоріжжю. Ютубер додав передню лебідку з 6-тонною вантажопідйомністю на випадок, якщо цей усюдихід десь застрягне.

 


Схожі матеріали:
👁 459
Категорія: Технології
Теги: Tesla, електротранспорт, електромобіль, tesla model 3




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ