Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.08.2022

Трикотажні халати від української фабрики Софія Текстиль – це завжди краса, зручність та комфорт


Полтавська трикотажна фабрика виготовляє моделі різних фасонів, кольорів, розмірів з урахуванням практичності та комфорту виробів


Трикотажні халати від фабрики Софія Текстил
 

Дім – це завжди затишна атмосфера та можливість відпочити, важливим також для справжнього комфорту є домашній одяг. Всі справжні господині люблять вдягнути халат після робочого дня та розслабитися, адже це зручно та красиво, особливо якщо це трикотажний одяг від виробника Софія Текстиль. За посиланням https://sofiyatextil.com.ua/zhinochyy-odyah/khalaty-litni можна створити по-справжньому довершений домашній, цікавий образ, обравши жіночій літній халат за найнижчою ціною.

Халат – ідеальний одяг у літню пору

Влітку, коли сильна спека, хочеться, щоб на тілі було щось легке та невагоме. Халати жіночі літні – це ідеальний варіант одягу при високих температурах. Літні варіанти мають свої особливості:

  • завдяки матеріалам (бавовна, трикотаж) вони легкі, практично не відчутні;
  • відмінно пропускають повітря та вбирають вологу;
  • швидко висихають;
  • навіть під час тривалого носіння вони не вицвітають та не розтягуються;
  • даний одяг зручний для виконання домашніх справ;
  • можуть бути виготовленні різних фасонів та у яскравих кольорах;
  • мають гарний вигляд на будь-якій фігурі, приховуючи недостатки та підкреслюючи достоїнства.

Літній халат Софія Текстиль – це гарна річ для майбутньої мами як для пологового, так і для домашнього одягу, в ньому зручно годувати дитинку, особливо якщо він на запах. Для пишних форм знайдуться жіночі літні халати великих розмірів.

Асортимент халатів

Трикотажні халати від фабрики Софія Текстил
 

Полтавська трикотажна фабрика виготовляє моделі різних фасонів, кольорів, розмірів з урахуванням практичності та комфорту виробів. Можна купити літній халат, який підходить не тільки для повсякденного одягання, а стане гарним варіантом для приймання гостей. Мати гарний вигляд потрібно не тільки на зустрічах та роботі, а і вдома для близьких та рідних.

В залежності від фасону, цей трикотажний одяг, можна розділити на групи:

  • Халати «на запах». Даний тип підійде для будь-якої фігури, він має оптимальну довжину та вільний крій. Фасон на запах має стильний вигляд, особливо мають гарний вигляд моделі, зроблені з тканин яскравих принтів.
  • Короткий домашній халат. Досить популярний варіант, в якому жінки виглядають привабливо, підходить для теплої пори року. Може мати один з двох способів застібання: на ґудзики або блискавку.
  • Плаття-халат. Альтернатива традиційним домашнім халатам. Молодіжні моделі короткі та приталені, є також елегантні, класичні варіанти, які створені для розкішних пані.

Переваги комсомольського трикотажного одягу

Текстильна фабрика "Софія Текстиль" створює якісний одяг для дорослих та дітей. Халати можна придбати в роздріб, але значно вигідніше купувати оптом, так ціна буде набагато нижчою. Трикотажний одяг може стати прекрасним подарунком на будь-яке свято для дружини, тещі, свекрухи, мами та загалом для будь-якої жінки.

Трикотажний одяг від українського виробника має багато переваг: низька ціна, яскраві кольори, безпечні матеріали, широкий асортимент для вибору, стильний дизайн.

Трикотажні халати – це найпопулярніший вид домашнього одягу, вони: прості в експлуатації, приємні на дотик, гарно підкреслюють плюси фігури, є гіпоалергенними з приємною текстурою волокон, яка не електризується. Трикотажні вироби гігієнічні та безпечні, добре поглинають та випаровують вологу, за правильного догляду, вони довговічні та яскраві.



Схожі матеріали:
👁 1013
Категорія: Прес-реліз
Теги: Софія Текстил, халати, фабрика, Трикотажні халати, Трикотажний одяг




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ