Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


18.01.2022

У Гребінці провели роз’яснюючу бесіду на тему: «Засади запобігання та протидії дискримінації»


Фахівець Гребінківського БПД провела роз’яснюючу бесіду для осіб, як перебувають на обліку в «Центр пробації»


05 січня 2022 року фахівець Гребінківського бюро правової допомоги Валентина Черницька провела роз’яснюючу бесіду для осіб, як перебувають на обліку в Лубенському районному секторі № 1 філії ДУ «Центр пробації» в Полтавській області на тему: «Засади запобігання та протидії дискримінації».


фахівець Гребінківського БПД провела роз’яснюючу бесіду
 

Під час бесіди фахівцем було надано роз’яснення про те  що під дискримінацією розуміємо ситуацію, за якої особа та/або група осіб за їх ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, віку, інвалідності, етнічного та соціального походження, громадянства, сімейного та майнового стану, місця проживання, мовними або іншими ознаками, які були, є та можуть бути дійсними або припущеними (далі – певні ознаки), зазнає обмеження у визнанні, реалізації або користуванні правами і свободами в будь-якій формі, встановленій  Законом, крім випадків, коли таке обмеження має правомірну, об’єктивно обґрунтовану мету, способи досягнення якої є належними та необхідними.
 
Допомогу можна отримати за номерами «гарячої лінії»:
  • Національна «гаряча лінія» з попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та гендерної дискримінації 0 800 500 335 або короткий номер з мобільного 116 123 (у будні з 12.00 о 16.00). Якщо необхідна відповідна консультація та алгоритм подальших дій;

  • урядова «гаряча лінія» 15-45.

  • до центрів безоплатної вторинної правової допомоги. Не слід забувати і про юридичний супровід. Безкоштовну юридичну консультацію можна отримати за номером телефону 0 800 213 103(цілодобово, безкоштовно).


Схожі матеріали:
👁 535
Категорія: Актуально
Теги: роз’яснююча бесіда, Гребінка, протидія дискримінації




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ