Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


14.04.2022

У Нью-Йорку завершено будівництво найтоншого у світі хмарочоса 111 West 57th


Steinway Tower є другим за висотою хмарочосом у Західній півкулі з висотою 435 метрів після Central Park Tower заввишки 472 метри


Найтонший у світі хмарочос Steinway Tower

Steinway Tower є другим за висотою хмарочосом у Західній півкулі з висотою 435 метрів після Central Park Tower заввишки 472 метри. Хмарочоси висотою понад 300 метрів визначаються як надвисокі хмарочоси.

Steinway Tower має 84 поверхи з них 60 житлових, хмарочос був натхненний «золотим віком манхеттенських хмарочосів». У будівлі також є басейн на 25 метрів та інші розкішні зручності, такі як фітнес-центр з терасою та окрема їдальня.

Розташований у центрі Манхеттена, Нью-Йорк, хмарочос був спроектований нью-йоркською архітектурною фірмою SHoP Architects. Спочатку анонсована структура була побудована JDS Development, Property Markets Group та Spruce Capital Partners. Вони розпочали будівництво у 2014 році.

"Будь-які упереджені уявлення нашої команди про хмарочоси забудови Нью-Йорка були замінені можливістю зробити те, чого ніколи раніше не робили", - сказав Грег Паскареллі, директор SHoP Architects. «Як мешканці Нью-Йорка, ми неймовірно пишаємося тим, що додали нову іконку на наш обрій».


Найтонший у світі хмарочос Steinway Tower
 

Щоб витримати вагу найтоншого хмарочоса зі ставленням висоти до ширини 24:1, він мав бути побудований із найміцнішого бетону у світі. Архітектори надали будівлі пернатий профіль, а не ступінчастий, з обробкою, зробленою з автентичного матеріалу теракоти, який, здається, змінює колір та текстуру при різному освітленні та під різними кутами. Блоки профілів теракоти, що послідовно змінюються, були змодельовані, екструдовані, покриті глазур'ю, а потім укладені в завитий візерунок, подібний до м'яко розбивається хвилі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Cyclotech та Yamato розробляють вантажний безпілотник із циклічними руховими установками
 
"Завершення надбудови 111 West 57th Street є важливою віхою будівництва", - заявили YIMBY. «Ми так пишаємося дизайном та будівництвом цієї будівлі і раді поділитися ним з жителями Нью-Йорка, оскільки він починає повністю втілюватися в життя, включаючи неминучу установку декоративної корони, яка відзначає офіційну вершину. Ця будівля була збудована ньюйоркцями і це дуже цікаво для нас».

Ціни на квартири в хмарочосі варіюються від 7,75 млн. доларів за квартиру-студію до 66 млн. доларів за пентхаус.

Схожі матеріали:
👁 432
Категорія: Технології
Теги: хмарочос, висотна будівля, Нью-Йорк




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ