Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


28.11.2013

У Полтавській області поблизу міста Комсомольск на залізниці сталася дорожньо-транспортна пригода


У результаті дорожньо-транспортної пригоди ніхто не постраждав


У Полтавській області поблизу міста Комсомольск на залізниці сталася дорожньо-транспортна пригода

27 листопада близько 10-ї години ранку на неохороняємому переїзді перегону Золотнишено - Потоки поблизу м. Комсомольск сталася дорожньо-транспортна пригода за участю тепловоза та трактора. Внаслідок події постраждалих осіб немає.

Виїздом на місце пригоди слідчо-оперативної групи лінійного відділу на ст. Кременчук УМВС України на Південній залізниці було встановлено, що 47-річний водій трактора «Білорусь» не пересвідчився в безпеці переїзду та виїхав на колію.

Машиніст тепловоза, побачивши трактор на коліях, застосував екстрене гальмування з подачею звукового сигналу, однак уникнути зіткнення не вдалося. У результаті дорожньо-транспортної пригоди ніхто не постраждав, затримка руху потягів склала близько півтори години.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині 41,2% підприємств - збиткові

Наразі даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), санкція якої передбачає обмеження волі на строк до 3-х років. Проводиться досудове розслідування та встановлюються всі обставини події.

СЗГ УМВС України
на Південній залізниці


Схожі матеріали:
👁 1056
Категорія: Актуально
Теги: залізниця, дтп, комсомольск, трактор




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ