Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.04.2022

У Пуерто-Ріко доходи від ігрових автоматів зросли вдвічі за другу половину минулого року


З 1 липня по 31 грудня дохід від автоматів у Пуерто-Ріко досяг позначки $179 млн


У Пуерто-Ріко доходи від ігрових автоматів зросли вдвічі

Велика популярність ігрових автоматів призвела до того, що зараз рідко зустрінеш людину, яка ще не спробувала цю азартну гру. Найзручніше вважається, грати в ігрові автомати онлайн. Адже тоді гравця чекає широкий вибір слотів та ігор. Крім того, азартні ігри онлайн пропонують приємні бонуси та акції. Рідкісна нагорода, за якою гоняться всі гравці - бездепозитний бонус. Цей бонус дає можливість безкоштовно грати і вигравати реальні гроші. Де знайти такий бонус, можна прочитати тут.

Як стало відомо, у період з 1 липня по 31 грудня дохід від автоматів у Пуерто-Ріко досяг позначки $179 млн, хоча роком раніше цей показник дорівнював $89,6 млн, що на 99,69% менше. Ця сума вже з вирахуванням призових грошей гравцям.

Обіг ігрових автоматів за той самий проміжок часу становив приблизно $1,22 млрд, збільшивши значення на 108% порівняно зі станом другої половини 2020 року. У той час $37 млн ​​доходу були профінансовані в університеті Пуерто-Ріко, а решта коштів розподілили фінансовий та туристичний сектори.

У Пуерто-Ріко також було видано першу ліцензію на організацію онлайн-ставок на спорт.

Схожі матеріали:
👁 477
Категорія: Прес-реліз
Теги: Пуерто-Ріко, острів Пуерто-Ріко, доходи, ігрові автомати




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ