Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


25.09.2020

У Тарасівці працівники системи БПД консультували громадян на тему: «Зміни у земельному законодавстві»


Найбільш цікавими питаннями стало, щодо передання у власність земельної ділянки, спадкування земельної ділянки


22 вересня 2020 року, на виконання «Програми «Прискорення інвестицій у сільське господарство» головний спеціаліст Гребінківського бюро правової допомоги Юлія Маковська в с. Тарасівка Гребінківського району в приміщенні Тарасівської сільської ради провела виїзний прийом консультування громадян на тему: «Зміни у земельному законодавстві», з метою поширення правової інформації для населення, що проживають у віддалених від бюро населених пунктах.

«Зміни у земельному законодавстві»
 

Під час проведення семінару для мешканців Тарасівської сільської ради найбільш цікавими питаннями стало, щодо передання у власність земельної ділянки, спадкування земельної ділянки, укладення та розірвання договору оренди земельної ділянки.

Також 22 вересня 2020 року відбулась робоча зустріч з секретарем Тарасівської сільської ради, з метою обговорення пере направлення мешканців Тарасівської сільської ради до Гребінківського бюро, з метою надання юридичних консультацій з проблемних питань та обговорення в подальшій можливості проведення виїзних прийомів.
 
«Зміни у земельному законодавстві»
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні останній день висунення кандидатів для участі в місцевих виборах 25 жовтня

По завершенню головним спеціалістом Гребінківського бюро було надано методичні матеріали для користування в роботі, та поновлення роздаткового матеріалу про роботу бюро.

Схожі матеріали:
👁 623
Категорія: Актуально
Теги: оренда, Спадкування, земельна ділянка, розірвання договору, укладення договору




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ